sanchez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Northeast Asian Turkey includes part of historical Armenia, and SE Asian Turkey includes part of Kurdistan (see Kurds). Ethnic groups: Turkish 80%, Kurdish 20% (estimated) http://www.answers.com/main/ntquery;jsessionid=i5awrrq2yhxl?method=4&dsid=2222&dekey=Turkey&gwp=8&curtab=2222_1&sbid=lc02a&linktext=Turkey neyse buna yorum yapiim (Democratic Left Party or DSP [Bulent ECEVIT]; Justice and Development Party or AKP [Recep Tayip ERDOGAN]; Motherland Party or ANAP [Ali Talip OZDEMIR]; Nationalist Action Party or MHP [Devlet BAHCELI]; Republican People's Party or CHP [Deniz BAYKAL]; True Path Party (sometimes translated as Correct Way Party) or DYP [Mehmet AGAR]; Young Party or GP [Cem UZAN] bide u party is mi cevirileri pek fena olmuş action party:)) bide bu konu buraya oldu mu ?[signature][hline]Rahip Sanchez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sence oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ee ? diye sormak geldi içimden[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 HA? =)[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hooo ?[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar