RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 arkadaşlar surenıze + verdıgınız paralara + gözlerinize yazık bırakın bu salak oyunu oynamayı hıc basına bıle oturmayın ben hayret edıyorum bu kadar aptal ve amacsız bı oyunu ınsanlar neden oynuyor acaba amacı npc kesmekten ıbaret bı oyunu ?[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 zzzzzzz[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ne oynuyalım soruyorum sana ?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 mario oyna :D :D :D :D :D :D :D :D :D[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Sıkıldım ondan :D Super mario yuda bitirdim :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kendi kararlarımızı verecek yaşta yız allaha şükür. bırakta oyun aptal mı değilmi diye biz karar verelim sen sevmiyosan oynama ama ozaman neden buralarda geziyon demekki sende oynuyon ve hiç ilerleyemedin sonrada oyuna çamur atıyon herhalde elinde 60+ full itemli bi char olsa günde 10 saat online olursun.....[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 +999999999999999999 [signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 durum bende party +1920 veriyom buff isteyen varmı :D :D :D[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ac pls 200 se verme scroll basayım :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 iyide arkadaşım bundan sanane bu yaşıma gelmişim ne yapıcağıma bırakta ben karar vereyim sen istemiyosan oynama alla alla adama bizim oynadığımız dert olmuş :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: FriendShip Server : Ares Lvl: 60 %46.24 Np: 29xxx Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sanada +9999999999999 :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: LordSevo, 23 Ekim 2005 15:47 tarihinde demiş ki: kendi kararlarımızı verecek yaşta yız allaha şükür. bırakta oyun aptal mı değilmi diye biz karar verelim sen sevmiyosan oynama ama ozaman neden buralarda geziyon demekki sende oynuyon ve hiç ilerleyemedin sonrada oyuna çamur atıyon herhalde elinde 60+ full itemli bi char olsa günde 10 saat online olursun..... o dedıklerının hepsı sende var dıyelım o zaman ne yapacaksın oyun sana bı alternatıf sunmusmu ? gıdıp yoksa bılgısayarlamı kapısacaksın npc keseceksın lol[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Afrodisiac, 23 Ekim 2005 15:52 tarihinde demiş ki: iyide arkadaşım bundan sanane bu yaşıma gelmişim ne yapıcağıma bırakta ben karar vereyim sen istemiyosan oynama alla alla adama bizim oynadığımız dert olmuş :D başka bişi oyna arkadaşım ama k.o cıdden cok sacma bı oyun[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 allah allah muhabbete bak ya bu yaşımda dışarda cocuklarla sokak maçı yapıcak halim yok hoşuma gidiyor oynuyorum kimene bundan sen oynama olsun bitsin ![signature][hline]Name: Genuine Clan: FriendShip Server : Ares Lvl: 60 %46.24 Np: 29xxx Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 böyle bazı adamlar geliyo böyle seviyesizce konular açıyo SANANE sonuçta biz bu oyunu seviyoruz go away n00b:@[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Beyler town party arıyorum boş yer varmı auhauha :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: FriendShip Server : Ares Lvl: 60 %46.24 Np: 29xxx Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 +9 :D +10 a kasmıom baba yanar belki :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben seviyorum ya gerisinden sana ne..........[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sanane ha sanane :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya denemiş oynamayı becerememiş... int. yetmedi galiba :D bi de dier arkadaslar +834760834750937652334534584[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 şimdi dikkatimi çekti bu topic i açan arkadaş 21 eylül de de bu oyunu kötülemiş ama anlayamadığım madem sevmiyor neden hep bu knight online topiclerinde geziyor? ahada link...: http://forum.paticik.com/view.php?id=145181[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ayy yazıkkkk bu ezik belli gel gel paticik seni kasar bu oyundan zevk almanı sağlar yaa arkadaş ben bu oyunda baya çevre edindim hem orc oldum hem human hepsinide gır şamata geçti halen ole geçiyor beni orclar Priest sapığı olarak tanırlar her priestle konusurum sana şu iyi gider bu iyi gider gel evlenelim nikahımızı kaptan kıysın xD king de şahit olsun eeee elime nemi geçti zaten yoğun bir tempota çalışıyorum buyuk bir ihtimal coğumuzun durumu aynı malum hayat şartları bu oyun benim ruhumu dinlendior kalbimi heycanlandırıyorsa EN KRAL OYUNDUR. Bazı sozlerim: Hani bugun benimle eslanta yuruşe çıkacaktın harplerin arasında dast edecektik senin 1920 heallerinle hayat bulacaktık ama sen beni işe yaramaz bir warriorla aldattın kalbimi kırdın bundan sonra sana LR yok savaşlarda tptptpt deme.. Bu lafı ole bir içten demiştimki tum herkez kahkayahı bastı ve şoku ustlerinden atamadı ben oyunda çok konusurum xD Ks geldiği zaman deli ederim kaçırım Neyse sallayın zevk almaya bakın şu anda priest oldum millet bana laf atıyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ehuehu dıycem baska bısey demıyccem sanırım bu ark. oynamya calsıp oynayamayan ezıklerden bırı..katılıyomusubnuz arkadaslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Herzaman :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar