delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bir yerden siyah lale almam lasimda hani bilen varmi bu bulunurmu her cicekcide yoksa ozel bsimidir? hatta bulabilecegim bi yer bilen varsa istanbulda solerseniz super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 seni deli manyak çapkın seni[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 çiçekçilere sorsan yönlendirir yani benim bildiğim hiç yok hiç olmassa bulamassan al bi kırmısı gül siyaha boya :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 siyah lale O_o sanırım bizim burda Antika Ahmet Abide vardı bi aralar verdimi bilmiom senin için sorarım bi[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: diablotg, 23 Ekim 2005 18:58 tarihinde demiş ki: siyah lale O_o sanırım bizim burda Antika Ahmet Abide vardı bi aralar verdimi bilmiom senin için sorarım bi saol :) da hani ne biliim bildiginiz bi cicekci fln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 siyah lale cok nadir bulunan bişey siyah laleler arasında en güzelide mustafa kemal laelside bişey, cidden hoş bi goruntusu var ama nerden bulusun bilmiyorum sadece hollandad yetişiyor.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hadi ya bulmam lasim mutlaka bak olmusken bid o dedigin en ozelinden buliim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Antika Ahmet abi de yokmuş sordum Kırık-Çıkık hüseyin abi de olabilir bide ona sorim[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kaburgaci niyaziyede sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Kasıcaktır biraz ama ciddne guzel bi şekli var lalenin görsen cicek demezsin zaten,[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 siyah lale? britney spears'a hediye filanmı alıcan napcan? iddaa'dan para vurdu nereye harcayacağınımı şaşırdın?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hollanda :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 istiosan 10 lu paketler halinde 13 YTL'e tohumunu satıolar...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [spo1=Aklıma geldi]Bahçemde çiçekler Çiçeklerden güller Çoğunlukla baharda Coşarak açar O gülizarda Rengarenktir güller Baharda Aralarına nasıl da Karışmış şaşılır O muazzam görünümde Zor anlaşılır Siyah Lale Kırmızı güller arasında Tek başına açmış da Can yakan o güzel Siyah Lale Yaklaştığımda yanına Adeta göz kırparak Bana merhaba diyecek Gibi duruyor O muazzam, güzel Siyah Lale... O kadar görkemli Sade ve şefkatli Belli ki yorgunluğu Dinmiyor Eğilip kokluyorum Duruşundan Hüznünü anlıyorum Nemlenmiş yapraklarından Ağladığını hissediyorum Öpesim geliyor, Sevesim geliyor, Sarasım geliyor. Öyküsünü dinlemek istiyorum Ne sorarsın der gibi Başından atmak ister gibi Unutamam ruh haletini Belli ki güçlü iradesi Engellemiş sararmasını Daha önce hiç kimseye Söylemedim derdimi Anlatmadım öykümü Sabrın varsa kal der gibi Sağa sola görsen çırpınışını Dinliyorum feryadını: “Ben bir Arı Beyi’ne vuruldum Daha bakarken bile savruldum Gelip konması, Etrafımda dolaşması Beynimde yanardağ gibi oluyor Gözlerimden lavlar fışkırtıyor İçimde kızgın fırtınalar kopartıyor Halbuki daha önce nice böcekler Belki de zarar verecekler Diye usulen reddedilmş Çoğu kahrından titremiş Sadece bu Arı Beyi’nin bir dokunuşu İnan ki yetmiş, beni bitirmiş... Su olup akmak istediğim, Bir yol bulup ulaşmak istediğim, Sağımda, solumda Arkamda ve önümde Uçarak dolaşan, Kanım, yaşamım olan Etrafında göl olmak Deniz, okyanus olmak İstediğim, Vızıldaması ile Sesi doyulmaz hale gelen, Doğa harikası şelale gibi Coşan, coşturan, Tanrının yarattığı şahaser, Sanat eseri olan Beni O’nsuz kılan Herşeyi parçalamayı istediğim, O’nun için kalp atışlarımın Yorgunluk alameti gösterdiği, Bana uğramadığnda, O’nsuz kaldığımda O’nun yerine kendimi öptüğüm, O’nun yerine gölgemle oynadığım, Doyumsuz sevdiğim, Uğruna zincirlerimi kırdığım Özleminin beni güçlendirdiği Yüzünü görmediğimde Hayali karşımda gerçek gibi duran Başkasına kal demediğim... Sözcükleri ölümsüz kılan Dönülmezliğin simgesi olan Umut, aşk, özlem ve hayatla Özdeşleşen, Uğruna hayatı sevdiğim O’nun için kadere Artık boyun eğmek niye Dediğim... Bana Eros heykelini anımsatan, Benim toprak, O’nun tanrı olduğu O’na tapınmaktan büyülendiğim Ölürcesine arzuladığım Sevginin, tutkunun ve korkunun Ötesinde yaşamak istediğim Hırçın denizlerde fırtına olan Lodosun kokusunu aldığı Dalgaların sesinde şiir okuyan Köpüklerin beyazında aradığım Her an hissettiğim Her an bende olan Ölse benim de öleceğim Kanı aksa kanımın da akacağı Gözlerimi kamaştıran Gittiğinde yarım kalan aklımı da Alıp götüren Derinliğinden kendimi alamadığım Başımı döndüren uçurum olan Yüreğimin çölündeki vaha Veya delirten tayfun ve bora Dünyamın merkezi Geldi kondu bana Bu dokunuş yetti bana Çok duygulanmış ağlamıştım Gözlerim buğulanmıştı. Yaşlar sevgi musonuna dönmüştü. Bir titreşim aldı benliğimi O an ölebilirdim Nasıl bir sevgiyse Götürdü yıllar öncesine Ah yüreğim, neler yaşadın Dercesine... Tekrar eğildim, öptüm, kokladım, Sevdim, sardım Siyah Lale’yi Ölene dek de saracağım Hugo’nun dizelerindeki O asil çiçeği andıran Siyah Lale’yi Ölürken yanıma istiyorum O’nun nemleri Toprağı rayihaya boğar Bu sevgiden bir merhamet doğar Toprak yakarır tanrıya: “Bırakma yerde Bu seveni Al hemen gökyüzüne Yanına yukarıya...[/spo][signature][hline]http://grin.hq.nasa[url=http://grin.hq.nasa.gov/IMAGES/SMAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 http://www.garantialisveris.com/hobievi/str_prod.asp?storeID=419&productID=12831 bi de bunu postlayıp gidem. çok post kastım yeter bu kadar...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 siyah lale o_O[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 siyah lale şu anda açmış bulamazsın çünkü mayısta açan bir çiçektir ama istersen İçerenköy Bauhausda bahçe bölümünde soğanları var o bitkinin her pakette 6 soğan bulunuyor dikiyorsun mayısta açıyor stanesi 5.75 idi galiba bende bir ara gidip 4-5 paket alacapıum[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 oha 13 ytl tohum vs siz ne sandınız.. siyah lotus demedi lale dedi lol![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 10 tanesi 13YTL bence sana siyah lotus satıyolar :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bizde sahtesi var bezden olanı o bile cok guzel duruyor, gercegi cok guzeldir eminim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yok aslıdna buzluğa atıyolar her mevsim bulunuyo artık...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 siyah lale mi?? o nası bişey ya? ben de istiyorum:)[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hiç bekleme iste tabı...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bu siyah laleyi napacaksın çok merak ettim..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar