Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sexy Bayan yüzü Profili..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 20 Ekim 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
evet dudaklarımı ısıran!!

abooww ne yazmışım ben öyle[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Mesaj tarihi:
said:
nindalf, 20 Ekim 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
Dudaklarını ısıran !

Abi cidden nindalf işi bilioyn hehe =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!
Mesaj tarihi:
said:
SeaGle, 20 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
ben hala kayli minog a bayılıyom ya kadın 45 yaş üstü ama MUHTEŞEM offf...

38-39 sanırım galiba herkes o civarda zannedior ama eheh[signature][hline]tea for two and two for tea
Mesaj tarihi:
kendini kasmış gözü kapalı ve ağzı açık kadın seksidir bence[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Mesaj tarihi:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
merabalar efenim :-P[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Mesaj tarihi:
resimde tüm bölüm çıktı bi önemli olan böle en geç çıktı çıkmıcak die kafayı yiyodum ha sadece bacak gözüküyodu iyiki aşasıda geldi[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Mesaj tarihi:
angelina jolie dedin mi akan sular durur benim için onu her haliyle seviyorum[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
  • Yeni Oluştur...