XxX Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Merhaba Arkadaşlar ben 8 cafe dolaştım ve 8 indede knight online web sayfası açılmıyor bunun nedeni türkler acc almasın vs gibi konularmış bene size danışmak istedeim aslı var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Zaten Acc alınmıo Tam olarak blmiorum ama Sadece Turklere kapalı deil ![signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ben sitedeyim şuan ama :) bunu geçelim 8 cafe dolaştım demişsin bu kadar knight kolik birini görmemiştim hiç insan 8 cafe dolaşırmı be msnden sor millete :D ayaklarına yazık teknolojiyi kullan sdfsdf[signature][hline]Name: Genuine Clan: FriendShip Server : Ares Lvl: 60 %46.24 Np: 29xxx Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 TÜrklere BanLı site ![signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 p2p(paytoplay) olunca yakında siteyede oyunada girme soruna kalmaz[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Siz giremiyorsanız orasını bilemem ama ben giriyorum[signature][hline]Name: Genuine Clan: FriendShip Server : Ares Lvl: 60 %46.24 Np: 29xxx Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 p2p? bilmiorum walla hem atalarımız ne demiş bilmemek ayıp deil öğrenmemek ayıp :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx [Bu mesaj Bjork tarafından 23 Ekim 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 her zmn giriliodu halada girilo işi bilecen :lol:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Evet knightonlineworld şu anda türk ip lerine kapalı.İşin komik tarafı haketmiş olabiliriz.Çünkü ana sitede türkçe duyuruyla şöyle yazıyordu:''Macro,hile programları kullanıyorsunuz.Serverlar bundan etkileniyor.Vazgeçin yoksa üzülen siz olacaksınız!''duyuru tamı tamına böyle değil,biraz daha uzun.Ama bunu okuyunca bayaa şaşırmıştım,zira etrafımdaki k.o. oyuncularının hepsi bu oyunda hile kullanıyordu,en azından yapmasının biliyordu.Sonuçta olan masum türk oyuncularına oldu[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Bjork, 23 Ekim 2005 15:38 tarihinde demiş ki: p2p? bilmiorum walla hem atalarımız ne demiş bilmemek ayıp deil öğrenmemek ayıp :D :([signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 isteyene ! 193.194.68.4 : 8080[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Alakası bile yok ben de giriyorum siteye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: TaLkative, 23 Ekim 2005 15:41 tarihinde demiş ki: isteyene ! 193.194.68.4 : 8080 neden bunu yazma geregı duydunn yanı ne demk ıstedın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 IP ayarlarına bunu yazarsan girebilirsin demek istiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 www.knightonlineworld.com sayfasında geçen haftaya kadar bir anket vardı. Oyun P2P olsun mu olmasın mı diye. Yani burdaki P2P Pay 2 Play oluyor. Kazaa, emule, imesh gibi paylaşım programları değil. Not: Anket %75 oranında hayır ile devam ediyordu. sonucunu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben okuldan girebiliyorum valla bi sorun yok, ip de sabit ip...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: TaLkative, 23 Ekim 2005 15:35 tarihinde demiş ki: TÜrklere BanLı site ! Arkadaşım senin dünyadan haberin yok. Tabii bu şekilde düşünenlerinde de. Adamlar siteye Türkçe bölüm ekliyorlar. Türkçe bilen GM alıyorlar oyuna sen halen Türkler banlı diyorsun. Sanıyorum sen bilip bilmeden konuşanlardansın. Size şunu söylüyorum; Şu anda siteye sadece Türkler değil dünya üzerinden bir çok kişi giremiyor. Arkadaşlarım da giremiyor İsviçre'den. Suç bizde değil, sitede sorun var. Bu şekilde atıp tutanlar neye güvenerek atıp tutuyor anlamadım?[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 evet kardeşim turklerle bı alıp veremedıklerı yok herkes de sorun var ben diez in gm i ile konusuyorum sordum ona o bile ip değiştirerek gırıyormus yanı sorun sıte de salı gunu buyuk bı ihtimal duzelecek tamamen salı gunu nu beklıyelım ve sorunlarımız halledılecek mı bakalım :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar