Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk Build

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam;

Ben iyi bir healer monk build arıyorum kullandığım buildın skilleri;
healing touch, orison, heal other, word of healing, seed, heal party (yada purge conditions), channeling, res sig.
Bu buildle enegy problem olmasada kendimi yeterince koruyamıyorum (touch ve orison yetmiyor bazen) kendi hp me bakarken diger adamlara heal veremiyorum. naapmalıyım kendimi korumak icin...

[Bu mesaj Boozer tarafından 22 Ekim 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kendi kullandığım monk buildi şu

Heal: 15 (isteğe göre 13 de olabilir düz rune ile)
Prot: 11
Divine: 11

1- Dwayna's Kiss
2- Mend Condition
3- Orison of Healing
4- Word of Healing
5- Healing Touch
6- Reversal of Fortune
7- Aegis (Guardian)
8- Resurrection Signet

Aegis dışında hepsi 5 enerjilik, etki ve recharge süreleri kısa olan büyüler. Düzgün bir takımla enerji sorunu olmuyor.
Mesaj tarihi:
Power Block yeme olasılıgın COK fazla seed , orison , heal party gibi skilleri yeni updateler ile en acemi mesmer bile power block la interrupt edebilir ve gordugum kadarı ilede butun buyulerin healing.Bu durumda Power Block ile elinizde 20 saniye boyunca işe yaramaz bir monk kalır.
Energy ni channeling ile saglıyorsun sanırımda bildigim kadarı ile channel ench buyusu idi ve artık hic bi grup uzerinde ench olan bir monka saldırcak kadar pvp den bihaber degildir...Hex lere karsıda koruman yok.

Ayrıca Adiemus bence prot+heal yerine full heal yapmak daha mantıklı birde monkların res sig tasımasını ben mantıklı gormuyorum genelde ilk saldırıları ( hatta butun saldırıları ) onlar aldıgı icin...
Bence 2. prof unuzunda skillerini biraz kullanmaya calısın heleki monklar icin acaip derecede yararlı skiller var her classta nerdeyse.

Yukarıda yazdıklarımın hepsi PvP icindir :) .

[Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 22 Ekim 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mo/Me

16 healing
13 dvine
3 insp..

Skills:
healing breeze
orison healing
heal other
word of healing
healing seed
energy tap
inspire hex
res signet

bu benim kullandigim build tavsiye ederim.[signature][hline]Stjoseph RR10L4 (Paladin/DAoC)
The Monk Eye (Monk/GW)
Mesaj tarihi:
Tamam teşk ben mesmer skillerini bir inceliyecem bu arada elemental water magic olan mist form aklıma geldide ustumde mist form varken kendime heal yapabilir miyim ve baskalaraına monk/water ele nasıl fikir olur kendimi korumak için?

[Bu mesaj Boozer tarafından 22 Ekim 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Water magic'e 6 bile versem 20 saniyelik armor of frost (bence en uygun armor) ve 13 saniyelik mist form saglıyor (bu arada mist form icin you cannot take and deal damage demis yani damage alamassın ve veremessin anlamına geliyo yani bu beni butun damagelardan koruyo demek degilmi?) bence bu yeterli gerisinide healing ve divine'a veririm.
Bir sey daha var mesela healing prayers'ı 16 att yapmak istersem superior ve major rune fln almam gerekiyor 2 tane healing prayers rune'u kullanabilirmiyim (ikisi farklı olcak ama superior ve major) kullanırsamda canım olaganüstü derecede azalıyor...

[Bu mesaj Boozer tarafından 23 Ekim 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ilk olarak, Mist Form u iyi okursan cannot take damage from atacks diyor buda warrior atackları veya wand atackları oluyor.
Scalp yani kafaya takılan seyler sana +1 Heal verir birde Sup takarsan +4 olur toplam , 12 Heal + 4 = 16 Heal olur.
2 tane aynı runedan takamıyorsun zaten.Sup ve Major takarsan -125 hp alır senden ama sadece +3 att verir yani takma sakın :)
  • Yeni Oluştur...