Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İTİRAFFFF---komik ama gerçek---

dalyan001

Öne çıkan mesajlar

ortaokuldayız. ben ve arkadaşım gordon öle boş boş takılıyoz.ben diğer sınıftan bi kıza fena asılıyom kızda karşılık veriyo öle haftasına veletlerin sınıfına gittik onlar beni sever bende onlara dondurma ısmarlarım karşılıklı yani.onların sınıfına kızıda aldım gittik.veletler daha kız mız bilmiyor çok ufaklar 2-3sınıf.kızla öle böle konuşurken kız bi an kıkırdadı.muhabbet koyulaştı.kızı öptüm.öpmez olaydım.O an kat nöbetçisi gıcık ingilizceci kapıdan girdi.AMAN TANRIM.hayatım karardı disiplinkurulu falan derken adam baktı.Tersledi.ama kız ağlamazmı.sen beni hocanın gözünden düşürdn die.Meğer o adam bunun dersine giriyomuş.adam o günden sonra bi daha ne ona ne bana bişey demedi ama kı hala benimle konuşmuyor.Çapkınlık yaparken ingilizce hocasına yakalanan tek kişi değilimdr inşallah.

<<----herkes bir gün uo oynuyacak---->>

[Bu mesaj dalyan001 tarafından 29 Temmuz 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uzgunum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

muhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAhahahahh.
Bende ingilizce hocasına "good morning hocam" demiştim .HUEHEUHEUHEHU[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Tornado Of Souls
My Space
Paticikteki süper manyak buton

[Bu mesaj Bleeding tarafından 29 Temmuz 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı bana olmuştu lise sondayken
en kuytu köşe
en ust sınıf
ne guzel olaylar gelişiyo
mudur yardımcısı gelıyo basıyo allahtan o bastıgında fazla bişi yoktu sadece dibdibe konusuoduk.adam güldü biraz sonra bahane bulacak illa ya ayakkabılara takmıştı.
öyle bi anı işte
heh lise be tey tey[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm pek komik değil bu belki komik sayılabilir arkdaşım var bu abartı değil adam gözlerimin önünde yapıor bazen erketeyede beni koyuyordu hocalarla yatmaktan 3 defa okuldan atılıp özgün eğitimden men oldu.......[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dalyan001, 29 Temmuz 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
Çapkınlık yaparken ingilizce hocasına yakalanan tek kişi değilimdr inşallah.
[Bu mesaj dalyan001 tarafından 29 Temmuz 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]

değilsin ben biizm ingilizceciye 3 kere yakalandım ama süper bi hatun olduğu için hiç bir zaman sorunum olmadı[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 29 Temmuz 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
Yanlış yere gelmişsin desem ayıp olur mu? Sanıyorum şuraya gitmek istiyordun...
şu olayı öğrenin artık be hocam, eleştirmeden önce kendimizi bir eleştirsek?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

"merhaba ben kazanova acımam yakaladım mı dudaklara yumulurum zaman mekan tanımam"

diye yazılsaydı daha açıklayıcı olurdu[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca böle bir olay için konuşmadıysa bize şöle bir söz söyleyen hocaya ne yapalım.

lise 3 35 kişili bir sınıf 30 erken 5 kız(hepsi birbirinde tipsiz)

Hoca okun en güzel hocası fizik öğretmeni kediside fiziksel bir kadın 90-60-90 lık bi fizik hoca

Ve gelelim 30 erkeğe slediği söze

[spo1=söz budur]"Tecavüz kaçınılmassa zevk almayı biliceksin"[/spo][signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

White Rose//Anialeyn - Priest(60)

[Bu mesaj slayer77 tarafından 03 Ağustos 2005 05:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...