Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sırtıyla asist yapan adam : RONALDINHO

tunch

Öne çıkan mesajlar

bu adam nedir böyle yaa.. ilk defa böyle bi topic açtım ama.. topu her ayağına aldığında tehlike yaratan başka bir futbolcu yokturherhalde.. maradonayı , peleyi izleme fırsatımız olmadı ama günümüz futbolunda ne yapıcklarını bilmemiz zor.

bana sorsalar gelmiş geçmiş en iyi oyuncu kimdir diye
ronaldinho derim...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldinho mükemmel bende şimdi maçını izliyodum harika oynuyo onun için söylencek söz yok[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

menemenci yazıklarına biraz dikkat et.

ronaldinho bencede gelmis gecmis en buyuk futbolcular arasına konulabilir.en iyisi midir o tabiki tartısılır.ama bende onun hayranlarından biriyim.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 23 Ekim 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
Maradona,Ronaldo,Di Stefano,Zidane

bence bunlar
ronaldinho nun tam olarak bu futbolcuların düzeyinde olduguna inanmıyorum

ne yaptin sen bence gayet o adamlar seviyesinde ama su var ki artik futbolda yildiz futbolcu olmak beckham gibi iyi pazarlanmaya bakiyor . beckham a yapilan reklam bu adama yapilsa coktan maradonna pele gibi tartisilmasi imkansiz adamlar yanina ismini yazdirmisti .

ronaldinho tartismasiz bir sekilde su an en iyi topcu dunyada .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolda çalıma giden tekniğini rakibinin yüzüne vuran futbolcuları çok beğenmem oldum olası..Tabi teknik olacakta daha çok zeki olacak futbolcu bencil olmayacak Ronaldinho gerçekten büyük futbolcu ama kimse benimle aynı fikirde olmaz belki Bergkamp benim gördüğüm en büyük futbolcudur çünkü en zeki futbolcudur.[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 23 Ekim 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
Futbolda çalıma giden tekniğini rakibinin yüzüne vuran futbolcuları çok beğenmem oldum olası..Tabi teknik olacakta daha çok zeki olacak futbolcu bencil olmayacak Ronaldinho gerçekten büyük futbolcu ama kimse benimle aynı fikirde olmaz belki Bergkamp benim gördüğüm en büyük futbolcudur çünkü en zeki futbolcudur.

işte fark orda..

ronaldinho o çalımlarını takım yararına kullanıyor.. genelde çalımları sonrasında assist yapmaya çalışıyorki.. ki daha tam olgunluğa erişmemiş bir oyuncudan bahsediyoruz..[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi gurur kırıcı bi goldür o.
Konuya gelirsek,Ronaldinho abartıldığı kadar aşmış bi oyuncu değil bence.Tekniğinden başka,diğer ortalama oyunculardan bi fazlasını görmüyorum.Sorun Ronaldinho adından korkan kaleci ve defanslarda[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NKs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...