tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu adam nedir böyle yaa.. ilk defa böyle bi topic açtım ama.. topu her ayağına aldığında tehlike yaratan başka bir futbolcu yokturherhalde.. maradonayı , peleyi izleme fırsatımız olmadı ama günümüz futbolunda ne yapıcklarını bilmemiz zor. bana sorsalar gelmiş geçmiş en iyi oyuncu kimdir diye ronaldinho derim...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ronaldinho adam deil[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ronaldinho mükemmel bende şimdi maçını izliyodum harika oynuyo onun için söylencek söz yok[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ronaldinhoya adam diene ben adam demem[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 menemenci yazıklarına biraz dikkat et. ronaldinho bencede gelmis gecmis en buyuk futbolcular arasına konulabilir.en iyisi midir o tabiki tartısılır.ama bende onun hayranlarından biriyim.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 olum menemen ne cıvık adamsın sen heryerde karşımıza cıkıyon moderator atacak seni boyle gidersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ronaldinho kadar ezik bir oyuncu gormedim hakan keleş daha i oynuo[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Maradona,Ronaldo,Di Stefano,Zidane bence bunlar ronaldinho nun tam olarak bu futbolcuların düzeyinde olduguna inanmıyorum [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 23 Ekim 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 zidane dan neyi eksik abi ronaldinho nun ? bence eksiği yok fazlası var.Tartışılmaz gelmiş geçmiş en iyi futbolcular arasına girer.[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 en iyiler arasına girer ama ne iyisi deil pele,platini bu adamları hemen satmayın arkdaşlar.. ama show yonuyle gercekten bir numara bugun kü 3.goldeki asist baya ajipti hakkaten.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kiciyla bile asist yapar bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 fener onuda aliomusss puhaaaaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: ovchinnikov, 23 Ekim 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Maradona,Ronaldo,Di Stefano,Zidane bence bunlar ronaldinho nun tam olarak bu futbolcuların düzeyinde olduguna inanmıyorum ne yaptin sen bence gayet o adamlar seviyesinde ama su var ki artik futbolda yildiz futbolcu olmak beckham gibi iyi pazarlanmaya bakiyor . beckham a yapilan reklam bu adama yapilsa coktan maradonna pele gibi tartisilmasi imkansiz adamlar yanina ismini yazdirmisti . ronaldinho tartismasiz bir sekilde su an en iyi topcu dunyada .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Sene sonunda serbest kalacağını açıklayan Ronaldinho " Anelka ve transfer edilecek Henry ile oynamaktan büyük zevk duyarım" dedi ve fenerbahçeye yeşil ışık yaktı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ronaldinho şöle bi 30 lu yaşlara girince bu kadar esnek ve kıvrak olucak mı çok merak ediyorum ama ben oynadıkları mevkilere bakarak şu an dünyada kaka leite yi tek geçerim[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kaka ronaldinho dan iyi yani?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bana göre kaka ronaldinho dan daha yararlı bi futbolcu tam bi takım oyuncusu[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bu golü video olarak nerden bulabiliriz acaba?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: menemenci, 23 Ekim 2005 01:25 tarihinde demiş ki: ronaldinho kadar ezik bir oyuncu gormedim hakan keleş daha i oynuo +1 koçum ya yardır :D[signature][hline]NaRLıDeRe Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Futbolda çalıma giden tekniğini rakibinin yüzüne vuran futbolcuları çok beğenmem oldum olası..Tabi teknik olacakta daha çok zeki olacak futbolcu bencil olmayacak Ronaldinho gerçekten büyük futbolcu ama kimse benimle aynı fikirde olmaz belki Bergkamp benim gördüğüm en büyük futbolcudur çünkü en zeki futbolcudur.[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bergkamp ın yanılmıyorsam newcastle a öle bi golü var ki gerçekten tek geçerim bulabilirsem linkini de koyarım[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bergkamp özel bir adam ya uçaktan da korkmasa deplasmanlarda da oynardı ama :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: BulletRide, 23 Ekim 2005 20:38 tarihinde demiş ki: Futbolda çalıma giden tekniğini rakibinin yüzüne vuran futbolcuları çok beğenmem oldum olası..Tabi teknik olacakta daha çok zeki olacak futbolcu bencil olmayacak Ronaldinho gerçekten büyük futbolcu ama kimse benimle aynı fikirde olmaz belki Bergkamp benim gördüğüm en büyük futbolcudur çünkü en zeki futbolcudur. işte fark orda.. ronaldinho o çalımlarını takım yararına kullanıyor.. genelde çalımları sonrasında assist yapmaya çalışıyorki.. ki daha tam olgunluğa erişmemiş bir oyuncudan bahsediyoruz..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: tony_montana, 23 Ekim 2005 20:39 tarihinde demiş ki: bergkamp ın yanılmıyorsam newcastle a öle bi golü var ki gerçekten tek geçerim bulabilirsem linkini de koyarım o golü yiyen defansta oynamak istemezdim...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Harbi gurur kırıcı bi goldür o. Konuya gelirsek,Ronaldinho abartıldığı kadar aşmış bi oyuncu değil bence.Tekniğinden başka,diğer ortalama oyunculardan bi fazlasını görmüyorum.Sorun Ronaldinho adından korkan kaleci ve defanslarda[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar