mcfarlane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Elimde Mcfarlane ve başka firmalardan olmak üzere orjinal kutularında hiç açılmamış satılık figürler mevcut. Ayrıntılı bilgiye - [email protected]'a mail atarak yada - http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramasatici=mcfarlane adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Selamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hmm severim mcfarlane amcanın figürleri, bakayım bir gittigidiyor'a.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcfarlane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 İlgilendiğiniz ama listede göremediğiniz başka figürler varsa bana bildirebilirsiniz. Ne kadar zamanda geleceğini ve fiyatını araştırdıktan sonra size geri dönerim. Örneğin 2 hafta içersinde Gentle Giants'dan Sandtrooper Squad Leader büstü elime geçecek. Büst hakkında ayrıntılı bilgi için: http://www.gentlegiantltd.com/catalog/?id=WEB6495O Bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz. Selamlar... [Bu mesaj mcfarlane tarafından 22 Ekim 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Inanılmaz guzeller. ozellıkle sıtedekı termınator damaged t850 elinde shotgun la cok guzel ama 50$ 1 parca ıcın cok geldı.[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcfarlane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Büstler oldukça pahalı gerçekten. O yüzden elimde çok fazla yok. Ama Mcfarlane action figürleri daha uygunlar ve oldukça çeşit var şu anda elimde. 2 hafta içersinde de military serisinde, alien vs. predetordan vs. başka figürlerde gelecek. Gelince burayada bilgi atarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 quest of the dragon king (1. seri) parçaları eline geçerse fiyatlarını öğrenemk isterim. Özellikle berserker ve komodo'nun. Hmm birde conan 1-2 ve spawn 1-2-3 serilerinden tam modellerini hatırlamıyorum fiyatları uygunsa-ve elinde bulunursa almayı düşünebilrim :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcfarlane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 1. dragon serisini bir türlü bulamadım valla. Hala aramaktayım. Conan için istediğin figürü 2 hafta içersinde getirebilirim. fiyatları gümrüğe takılıp takılmamasına bağlı olarak 30 ile 35 ytl arası değişir. Hangi figürleri istediğini www.mcfarlane.com dan bakıp bana [email protected] dan iletebilirsin. Spawn serisi derken rebornlardan bahsettiğini düşündüm. Reborn 3 den hepsini maalesef sattım. Ama yine hangisini istediğini söylersen 2 hafta içersinde getirtebilirim. Fiyat aynı şekilde 30-35 ytl arası olur. Spawn 28 seriyi ise işallah en kısa zamanda getirtecem. Selamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcfarlane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bilgi olsun: Şu anda elimde satılık olan figürler: Twisted Fairy Tales - Tüm seri Spawn 27 - Clown2 ve Spawn 131 Reborn 3 - Viper King Tortured Souls 2 - Moribundi, Szaltax, Suffering Bob, Zain Sin City - Nancy Ghost in the Shell - Motoko version A 3' NBA - Payton + Francis 2 hafta içersinde gelecekler: G-Taste - Mai Kannazuki, Ren Hasumi Slash Deluxed Box Alien vs Predetor Play Sets: Alien attacks Predetor, Celtic Predetor vs Alien, Predetor Military - Army Ranger Reborn 3-Warrior Lilith Jenna Jameson Red Devil Halloween Costume Alien Queen Micro Bust SW - Deluxe Sandtrooper Sqaud Leader Mini Bust Selamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar