Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Mcfarlane figürleri

mcfarlane

Öne çıkan mesajlar

İlgilendiğiniz ama listede göremediğiniz başka figürler varsa bana bildirebilirsiniz. Ne kadar zamanda geleceğini ve fiyatını araştırdıktan sonra size geri dönerim.
Örneğin 2 hafta içersinde Gentle Giants'dan Sandtrooper Squad Leader büstü elime geçecek. Büst hakkında ayrıntılı bilgi için: http://www.gentlegiantltd.com/catalog/?id=WEB6495O

Bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz.
Selamlar...

[Bu mesaj mcfarlane tarafından 22 Ekim 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Büstler oldukça pahalı gerçekten. O yüzden elimde çok fazla yok. Ama Mcfarlane action figürleri daha uygunlar ve oldukça çeşit var şu anda elimde. 2 hafta içersinde de military serisinde, alien vs. predetordan vs. başka figürlerde gelecek.
Gelince burayada bilgi atarım...
Sosyal ağlarda paylaş

quest of the dragon king (1. seri)
parçaları eline geçerse fiyatlarını öğrenemk isterim.
Özellikle berserker ve komodo'nun.
Hmm birde conan 1-2 ve spawn 1-2-3 serilerinden tam modellerini hatırlamıyorum fiyatları uygunsa-ve elinde bulunursa almayı düşünebilrim :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

1. dragon serisini bir türlü bulamadım valla. Hala aramaktayım.
Conan için istediğin figürü 2 hafta içersinde getirebilirim. fiyatları gümrüğe takılıp takılmamasına bağlı olarak 30 ile 35 ytl arası değişir. Hangi figürleri istediğini www.mcfarlane.com dan bakıp bana [email protected] dan iletebilirsin.
Spawn serisi derken rebornlardan bahsettiğini düşündüm. Reborn 3 den hepsini maalesef sattım. Ama yine hangisini istediğini söylersen 2 hafta içersinde getirtebilirim. Fiyat aynı şekilde 30-35 ytl arası olur. Spawn 28 seriyi ise işallah en kısa zamanda getirtecem.
Selamlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgi olsun:
Şu anda elimde satılık olan figürler:

Twisted Fairy Tales - Tüm seri
Spawn 27 - Clown2 ve Spawn 131
Reborn 3 - Viper King
Tortured Souls 2 - Moribundi, Szaltax, Suffering Bob, Zain
Sin City - Nancy
Ghost in the Shell - Motoko version A
3' NBA - Payton + Francis

2 hafta içersinde gelecekler:

G-Taste - Mai Kannazuki, Ren Hasumi
Slash Deluxed Box
Alien vs Predetor Play Sets: Alien attacks Predetor, Celtic Predetor vs Alien, Predetor
Military - Army Ranger
Reborn 3-Warrior Lilith
Jenna Jameson Red Devil Halloween Costume
Alien Queen Micro Bust
SW - Deluxe Sandtrooper Sqaud Leader Mini Bust

Selamlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...