Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düğüm

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Belki patiden birisi izcilik yapmıştır yada bi şekilde bu işleri biliyordur diye soriim dedim.

Şimdi trebuchet yapıyodum ben.
Gene aynı ip sorunu ile karşılaştım.
İpi gerdirirken anam ağlıyordu, ve gerginliğini bozmadan düğüm atamıyorum.
Çok garip çözümler kullanıyorum hepsi benim çözümlerim. Misal bunu kullanıyorum. Çiviye doluyorum ipi. 2. çiviyede bağlıyorum. (bölece düğüme az yük düşüyor ve yumuşamıyor ip.)

Ama belki daha iyisini bilen vardır diye danışmak istedim :-P.
Soru işaretli yere düğüm gelceh. Çivi gibi basit cisimler kullanılabilir, ipler kenevir ipi o yüzden 1000 defa bükülmemeleri ve sürtünmemeleri lazım.
[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

Sosyal ağlarda paylaş

ben izciydim uzun bi süre, sonra sinir krizi geçirdim obabaşına sövdüm çıktım o ne abicim mal mal doğayı koruyoruz fln. :D

bu arada chem ne zaman yazıyosun tutorialı?

malesef düğüm öğretmediler :([signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P

[Bu mesaj Eternalus tarafından 23 Ekim 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iplerin ucune metal cerceve yerlestir kaucuk lastikle gerdir . dersenki istedigim ebetta kaucuk lastigi nerden bulacagim . hirdavatci ve zirdavatcilarda aramaktan ziyade araba yedek parcasi satan yerlerde ara . ya da buldugun bir lastige gore iplerin uzunlugunu degistir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşıyoruz görüyoruz, eytere...[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

resimdeki kahverengiler ters T şeklinde duran 2 çıta (en azından Ters T nin yarısını görüyoruz çizimde.)
ip ile sabitliyoruz bunları gererek[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 24 Ekim 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...