Chemical Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Belki patiden birisi izcilik yapmıştır yada bi şekilde bu işleri biliyordur diye soriim dedim. Şimdi trebuchet yapıyodum ben. Gene aynı ip sorunu ile karşılaştım. İpi gerdirirken anam ağlıyordu, ve gerginliğini bozmadan düğüm atamıyorum. Çok garip çözümler kullanıyorum hepsi benim çözümlerim. Misal bunu kullanıyorum. Çiviye doluyorum ipi. 2. çiviyede bağlıyorum. (bölece düğüme az yük düşüyor ve yumuşamıyor ip.) Ama belki daha iyisini bilen vardır diye danışmak istedim :-P. Soru işaretli yere düğüm gelceh. Çivi gibi basit cisimler kullanılabilir, ipler kenevir ipi o yüzden 1000 defa bükülmemeleri ve sürtünmemeleri lazım.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 harbi wtf? Gemici düğümü :-?[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya düğümü gergin bi ipe atarken ipin daha çok germeye izin vermesi ve yumuşatmadan sabit tutabilmesi lazım, yani bir tür gerdirme için kullanılacak düğüm.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ayakkabı düğümü :-? p.s: Vallahi dalga geçmiyom[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben izciydim uzun bi süre, sonra sinir krizi geçirdim obabaşına sövdüm çıktım o ne abicim mal mal doğayı koruyoruz fln. :D bu arada chem ne zaman yazıyosun tutorialı? malesef düğüm öğretmediler :([signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P [Bu mesaj Eternalus tarafından 23 Ekim 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dürüm diye okudum ya.. hmmmm.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 iplerin ucune metal cerceve yerlestir kaucuk lastikle gerdir . dersenki istedigim ebetta kaucuk lastigi nerden bulacagim . hirdavatci ve zirdavatcilarda aramaktan ziyade araba yedek parcasi satan yerlerde ara . ya da buldugun bir lastige gore iplerin uzunlugunu degistir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Sly-One, 23 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: dürüm diye okudum ya.. hmmmm. demin konu dışına bakıyodum dürüm diye bi topike girdim kendi topiğimmiş.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 arkadaşlar ben dürüm almaya gidiyorum.:D *!zıplaya zıplaya*[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gezelim gorelim taniyalim koruyalim :P trebuchet izcilikte neye yarior tam olarak bilmiorum ama age of ta castle lari yikmaya birebir onu biliorum :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ip germe önemli bişi aslında tuzak ipleri için falam:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 az sonra sanattir dersen sasirmam :D[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 resimlerden hicbisi anlamayan tek kisi ben miyim?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bende anliorum diyemem.izcilikle ilgiliymis :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben de hiçbişey anlamadım diyebilirim ilk resimden. ne nerde nasıldır maddesi nedir ws oho.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Yaşıyoruz görüyoruz, eytere...[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 resimdeki kahverengiler ters T şeklinde duran 2 çıta (en azından Ters T nin yarısını görüyoruz çizimde.) ip ile sabitliyoruz bunları gererek[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 24 Ekim 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar