_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ah said: TaLkative, 20 Ekim 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Naysssssssssss :D sevdim ben bu _biff_ i :P Tam Nicki : _biff_ konuşun çok iyi biri cvpta veriyor :D Birdaha ona pm atma benden demesi yoksa Removes someone’s speaking privileges. /PermitChat charID bunu yaptımı ve yanına snn id ni yazdımı birdaha pm atamazsın kimseye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: taranta, 21 Ekim 2005 05:48 tarihinde demiş ki: ha bu arada talkative sen hala dupeden banlanmadın gerci banlananlar pre alıp 8 $ ile yırttılar ama scrolunu felanmı alıp yaptın dupeyi anlamadım varsa bende alacam bıktım dts de bile kutu acmaktan gına geldi artık neyse latyz kosp tan gitmiş dupecileride banlar bu biff heralde ne diyim darısı senin ve butun dupecilerin basına Charım burda ben burayım Premıum da yok charımda söle hangi Gm gelicekse gelsin Banlasın Eğer dupe yapıyorsam Üzerimde ki belt bile bronze belt hade sen git dts de kutu aç ben czde kasam LoL[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pfff Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 banLansın faLLa adamLar ondan böLe defe gißiLer zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kimLEr Pfff ?[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pfff Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 meseLAaaaaa tam__tam sert cocuk cok sagLam deiller ama adamLar itemLer +2 roll feLan ben bu adamLara daha ne diyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCAVENGER Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 tam_tam'ın banlanmasını destekliyorum adamın bana dagger defans taktıgım halde 2300 vurması hiç hoş deil :D bunlarda heralde +3 elf ringler falan takılıolar:) nick:_ScAvEnGeR_ lvl:59.5(60 olcam az kaldı:) np:10x server:ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bi adamda +2 rolller olunca böle oluyor işte mp fırlıyor zate bi anda 5 skill çıkarması javası bide 2 kişi aynı adama dalınca yer bitiririelr nolcak Tam_Tam, Sert_cocuk , scream::[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pfff Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sordum hp kac 3500 dedi buyuk bi ohaaaaaaaaaa cektim mp yi sordum oda 3500 dedi ona içimden kufr ettim :D sallama dedim sende ne itemi var adam 2 rol +2 desem ne olur dioooooo bende sinir oldum town cektim indim maradona zaten scroll fiyatLarıda fırLamıs bu ne biçim server ama cevre guseL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ne minorr basılır onla 3500 /60 adamın canı dolar a.q :/ tek minnorda[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pfff Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu adam banLanmasında ben mi banLanıyım asLında kim oLdugumu kimse biLmiyor ama zzzzzzzz.......( ares ) charcter:xxxxxx np:xxxxx job:xxxxx :D:D:D anLamsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Gündemden kalkmaz bu yorum getirin bakıyım :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 talkative dupecinin teki o bile banlanmıyosa .. ehehe şaka biyana herkes dupe yapar bu adam yapmaz derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Yapsam nolcakki adım dupeciye , yaptığım itemler Silincek hiç uğraşmaya bile değmez Server içine zıçmk için yapılan bişiy :/[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 talkative cafe kapanmadimi hala :D yat bi git[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares /HotPower 5x Xigenon /xxxxxx 4x Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ewden oynuyorum LoL[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: TaLkative, 23 Ekim 2005 22:23 tarihinde demiş ki: Ewden oynuyorum LoL oynuyon mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Latyz banlandı efet... Şu anda Kazuyaxs la oynuyo...Aynı programı onda da kullanıyo.. Abi banlanması gereken adamlar varsa Başta Nychris ki bu imkansız adam GM le kanka olmuş.. Ama biff'le araları nasıl onu bilemem.Bunu Fastfingaz,Buddhasdream,Sicoxis takip ediyo.. Bu adamlar bu oyunu adam gibi oynamayan isimler ve hile ile oynuyolar. Oyundan ne zevk alıyolar ben bunu anlamıyorum...Geçen gece aynı soruyu Fastfingaz a sordum. Dialog şöle türkçe olarak sölüyorum. Ben : Oyundan ne zevk alıyosun böle hile ile oynarak. Fastfingaz : O benim meselem şikayeti olan varsa GM'e sölesin. Ben : GM'e sölesek ne fayda 2 günde açılcak ban. Fastfingaz : Neden ? Ben : Senin GM le devamlı bağlantılı oldunu bilmeyen yok.. Fastfingaz : O zaman gidip Biff'e şikayet edin.. Ben : Şu dakikadan sonra onada şikayet etmeye gerek yok sanırım. Onunlada bağlantın olduğu anlaşıldı. Fastfingaz : Bak bunu bildin işte şimdi eğer izin verirsen oyuna dönmek istiyorum. Ben : Sizin gibiler bu oyunda olduğu sürece bu oyunluktan çıkıyo hileonline a dönüyo sizin yüzünüzden... Fastfingaz : bb Efet dialog bu şimdi isteyen istediği yorumu yapsın....[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Job: Blade Master Baş düşman : Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Adam Ben 1 Tane vurana kadar ard arda 5 skil vuruyo ><[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar