Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAtyz Banned Kosp !!!

TaLkative

Öne çıkan mesajlar

asdasda evet derek banlandı 1 hafta glitch den..O kadar sölüoduk biz ona ama adam bağımlı hale geldi kendi kendine oluo dio :P...Ya bu :::::DOG::::: ve tayfasını 5 kere öldürünce ardarda tipler de çok alakasız bi posizyonda fraps a kaydetmişler işte....Derek de SoulSlayer la akar artık 1 hafta XD
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KiMBUPiSLiK, 20 Ekim 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Bu Arada BugsBunny 6 skil Birden nasil bi anda Vurabiliyosun oha Falan oldum :S Birde Taş ile Hızlı Adamin Yanina Yaklasmak Ban sEbebi Diilmidir? bicok kisi Bu Sebepten banlanmis diye duydum ..

Bazen coştuğum oluyo klavyenin ve pc nin durumuna bağlı bugün scream koyan bi warrior ı gördüğüm anda indirdim 6skill aynı anda dönüyodu 6x2=12dmg üst üste koymuşum neyse program felan değil video ya kaydedip bigün koyarım buraya ..
Buarada eğer 1 skill miss verirse skill ler sağ sol olduğu için combo fıs oluyo :D

Millet lvl kasarken ben kenarda combo kasıyodum oda olsun yani :p
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle selamlar site kapanmadan once kaydolunmus uyelik ile girebilmek gusel demek unutulmamısız :)) sitenin tekrr acıldıgını yeni farkettim ilk goz agrım ko mevzuatında bol bol kelam ederiz artık ares milleti de burada sanırım
latyz işi iyice abartmıştı comboların combosunu yapıyo yagmur gibi minor yagdırıyodu uzuldum tam da asasım yetişmiş "latyz" lik kıvama gelmişken yazık olmuş oysa ben onu kesip kesip ahahahaha diye kahkahayı basacaktım neyse gecmiş olsun
talkative very lag,XD,me lag,ve zzzzzzzzzzzzzz gibi kelamlar edip enkulus havası çalarken "_biff_" kardesimiz ile nasıl ? neler konustun cok merak ediyorum bi ara anlat :))
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada talkative sen hala dupeden banlanmadın gerci banlananlar pre alıp 8 $ ile yırttılar ama scrolunu felanmı alıp yaptın dupeyi anlamadım varsa bende alacam bıktım dts de bile kutu acmaktan gına geldi artık neyse latyz kosp tan gitmiş dupecileride banlar bu biff heralde ne diyim darısı senin ve butun dupecilerin basına
Sosyal ağlarda paylaş

kim sana boss ile para kasılır demiş :D kasılırda öle hayvani itemler deil bu forumda bi cok kişi Moradonda aylarını vererek pazar kasarak istedikleri itemi almışlardır ben kendim sadece al sat ile bir günde 30 gb sadece kâe olarak kasama bıraktım sen yaptınmı? sadece al sat ile drop satma falan deil ucuza al pahallıya sat yöntemi 2 ay pazar kas en iyi itemlerden sende yap ama önce biraz piyasayı araştır ben elimdeki +7 shardlarımı satarak basladım sermayem shardlarımdı ^^

[Bu mesaj yalaninizi tarafından 21 Ekim 2005 11:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen git brocker lik yap o zman kardesim maradon piyasasının yanında imkb,dow jones poh yer yaf bi gunu bi gununu tutmuyo bu piyasanın sen nasıl ucuza alıp pahalıya satıyosun ya en fazla ucuza safir kristal alırsın onuda eziklerden ha bide denk gelirse dupe calıntı mal benim bu gune kadar alıp satark upgrade yaparak kar ettigim malzeme parmakla sayılır bu enflasyon ekonomisinde kar edilmez dostum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...