eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 biraz komik ama mp 3 çalan iyi markalı bir diskman aranıyor.arkadaşımın diskmanı çaldırdım o da bnden bi tane istedi bnmde şimdi bi diskmana ihtiyacım war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bana msn yada öm den ulaşırsan bi konuşabiliriz... msn: dragonfire_trqyahoo.com[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yaa şey ben sadece msn kullanıyorum ve msn sadece hotmail yada msn adreslerini kabul adiyor eğer msn yada hotmail adresini verirsen en yakın zamanda sana ulaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [email protected] msn adresim zaten :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 okey listeme şimdi ekledim umarım irtibat kurabiliriz[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bir de aklıma takıldı kusura bakma neden burada değilde illa msnden konuşmak istedin?:D[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Çokta önemli değil ama msn'den ayrıntılı bilgi ve pazarlık şansı artıyor :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar