Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Panic! The Second Raid

kender

Öne çıkan mesajlar

off super bır bolum ızledık bu serı kacmaz
sanırım FMP actıon fumoffu komedı TSR de gerılım olarak yazılmış

[spo1=10. bolum]hong kong da gecen bolumumuzde de gordukkı mıthrıl ın ıstıhbarat bolumunde hep sıskolar var eheh
sousukenın arbalest ıle olan konsuması cok gzueldı dırek psıkoterapı havasında olmus hostu ozellıkle arbalest ın sousukeyı dumur etmesı superdı

ancak hıcbısey bolumun sonu gıbı olamaz sousuke ıyıce kafayı sıyırttı chıdorı sıyırtınca kız kendını asmıstı sousuke ıse kendını kaybettı

bolumun sonunda moe dan nasıhat yerken pat dıye arabadan ınmesı benı tek kelımeyle şoke ettı dunya ustundekı tum anıme karakterlerınden o harıektı yapıcak en son ısımdır sousuke
ama artık sıkıldım dıyıp ınmesı şoka ugrattı resmen
onumuzdkeı bolumde bakalım sousuke ne yapıcak ıyıce delırıcekmı ve mıthrıl sousukeyı atıcakmı acıba
bunları gorucez eheh[/spo][signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

11. bölümün adı his problems...
yani sousuke sonunda doğru yolu bulacaktır.
Kerim ben şahsen komedisini istemiyorum bu sezonu gördükten sonra... Böyle devam etse. [spo1=10. bölüm]yanlız sousukenin gözleri arabadan inerken aynen kızları ki gibiydi ya mao hakkatten o sahnede dumur oldu[/spo][signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

yok kerim yok bu sezon çok anormal yani... böyle giderse bırak 26 yı 100 bölüm bile olsa sıkmaz bence..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz 9 harbi mannnyak bi bolumdu bi ara Chidoriye gider gozuyle baktim su sapik kiz kardes girince isin icine.
ayrica Leonard yeni favorim oldu :D her ne kadar Tessa'dan olesiye nefret ediyo olsamda, abisinde is var :D[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling.
Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again?
It's whitely vanishing, the silhouette of that day.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kleo, 06 Ekim 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
yalniz 9 harbi mannnyak bi bolumdu bi ara Chidoriye gider gozuyle baktim su sapik kiz kardes girince isin icine.
ayrica Leonard yeni favorim oldu :D her ne kadar Tessa'dan olesiye nefret ediyo olsamda, abisinde is var :D

Tessa'dan nefret etmek mi hmmm..
çok kıskandın galiba güzel , zeki, ve sevimli
tanıdığım birinin tam tersi keh keh keh...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

her anime karakterinin sahip olduu basit guzellige sahip..zekasina bisey diyemiycem gercekten cok zeki. ama sevimliligi migde bulandiricak derecede...en itici bulduum seydir citkirildim hanim hanimcik kiz tipi... nesini kiskaniym ben bunun?
miy, ben daha sevimliym.. en azindan oyle dusunen baska insanlarda var! HIH!!!
Mao Tessa'nin yaninda tanrica gibi gozukuyo gozume.[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kleo, 08 Ekim 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
her anime karakterinin sahip olduu basit guzellige sahip..zekasina bisey diyemiycem gercekten cok zeki. ama sevimliligi migde bulandiricak derecede...en itici bulduum seydir citkirildim hanim hanimcik kiz tipi... nesini kiskaniym ben bunun?
miy, ben daha sevimliym.. en azindan oyle dusunen baska insanlarda var! HIH!!!
Mao Tessa'nin yaninda tanrica gibi gozukuyo gozume.

walla laucs tanda nefret edıyordu bu sahidim gecelıyın sokakalra antı lacus cu grafıttıler atıyor demedı demeyın lacus u devırıp kıra yı kapmanın pesınde :)[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Lacus'u soyle boyle severdim. sonra Meer meydana cikinca Lacus'un ne mukemmel bi kiz olduunu gordum :)
ama yinede Kira konusuna gelince, sportmence aramizdan cekilse cok iyi eder ! :D[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kleo, 08 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
Lacus'u soyle boyle severdim. sonra Meer meydana cikinca Lacus'un ne mukemmel bi kiz olduunu gordum :)
ama yinede Kira konusuna gelince, sportmence aramizdan cekilse cok iyi eder ! :D

10-0 lacus aldı maçı...
şaka bir yana 12 gümbür gümbür geliyor allahım bitmesin bu seri...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

12.... 12..... 12......
Manyaktı ya bu kadar iyisini izlememiştim Gauronun hayvani planı sayesinde sousuke hayır "kashim". Tamamen sarsıldı 13. bölümde cama yansıyan yüz ifadesi dehşetti... kesinlikle dehşetti... Uzun zamandır bir mechada bir actionda bu kadar mukemmel senaryo ve çizimleri hatırlamıyorum. Gelecek bölümde neler olacak devamı ne zaman gelecek allahım komedi diye bildiğimiz FMP... nelere dönüştü...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

suki de ittana kashimuuu nıahahahhaah

gauron bu defa gebermiştir işallah kedı gıbı herıf 34234 canlı olmuo bı turlu ama sousuke cok pıs deşti yanı dırek racon kesmem kafa keserım yaptı sousuke eheh

sosusuke en sonunda tırlatıcak aşıcakpıskopata baglıycak demiştim dimi eheh onumuzdekı bolumde bol bol lamda drıver actıona beklıoz segarl sousky den ehehe

leonard pezevengıde işallah nalları dıker eheh sını oluyorum gordugu her kızı opuo şerefsiz bizim kleo yu gorse onuda oper valla :P[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz bu arada bıttı TSR

Sueprdı yanı omrumde ızledıgım en ıyı fınallerden bırıydı sahaneydı yaww off bıtmeseydı keske

[spo1=13. TSR ]sagara psıkopat baktı dedık meger ehr zamankı bos bakısıymıs ehrıfın eheh yanıldık orda

terorıst gıbı konusması fılan etkıledı bayada chıdorının zıplayıp tekme atmasını gorunce aha FMP ızlıoz deıdm yanı unuttuk FMP atmosferını kac hafatdır

tahmınelrımız dogru cıktı sagara psıkopata bagladı bı nevı ve nıhayet adam oldu ve lambda drıver show yaptı
bır kerede 5 venom yedi öegh yani ozellıklede finısh ı cok karızmaydı

bıde sagaranın arbalest e benden daha cok espırı yapıyorsun demesı de cok komıktı

sonra sagara adam oldu cektı gıttı order morder takamdan kapadı radyoyu

sonrada toplantıda soz hakkı olmıyan basıt bır asker olamsına ragmen ve tessa nın bıle soz alamsı zor bı durumda atlayıp generalın azına mıctı abıyane tabırle

ruhumu mıthrıl e satmadım kontratımı atar gıderım demesı karızma otesıydı

sonundada agrıban tessa ya nıhayet tessa dedı garıbım kız 60 kusur bolumdur beklıodu sousuke ona ısmıyle hıtap etsın dıye ama sousuke bunu kaldıramayıp odadan fırladı yere yapsıtım dırek

wraıth de kadın cıktı sısko dıe dalga gecıoduk eheh
zaten hıcbır erkek zırt pırt sılah dogrultup sousukeye ıskence yapıp bunu ızlıyerek eglenmezdı

super serı super fınal
yenı serıde Amalgram vs Mıthrıl beklıyoruz zevklı olmasını beklıyoruz tabı yenı serı olursa ama bence olmalı FMP forever super ayakta alkıslıyorum su anda fınalı ve TSR yı

fukudayı bır sandalyeye baglayıp gundam seed destıny de yaptıgı hata basına yuz kere TSR ızletıcenkı ogrensın nasıl yapılıomus kalıtelı anıme ogrensın fınal dedıgın nasıl oluyomuş[/spo][signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha super TSR dıpten gelıpte anıdb dekı uzun suren full metal alchemıst ın krallıgını sarstı onuda gectım kralı tahtından ındırdı ve 4. sıraya attı son durum

9.12 Full Metal Panic! The Second Raid
8.86 Rurouni Kenshin - Tsuiokuhen
8.85 Great Teacher Onizuka
8.83 Hagane no Renkinjutsushi
8.79 Juuni Kokuki
8.72 Cowboy Bebop
8.66 Koukaku Kidoutai S.A.C. 2nd GIG
8.63 Hachimitsu to Clover
8.62 Koukaku Kidoutai STAND ALONE COMPLEX
8.61 Azumanga Daioh

olan zavallı gundam seed e oldu gercı advent chıldren ıle seed lıste dısı kalmsıtı ama[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

hah son bölüm dehşetti ya ahahah... Al yeni komedyenimiz olacak... Bu sırada wrath neden yüzünü hala görmedik meraklıyım bide leonard kimle konuşuyordu en sonda sanki chidori bilen birisi gibiydi yoksa whispered ları whispered yapan adamlamı yoksa yoksa (heheheh) da chidorinin babayı merak ediyorum. Bu kadar atletik bir kızın babası ahhaah...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kleo, 23 Ekim 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
eheheh cok ayip Viktor :D ne Gundam Seed var, ne Get Backers ne Naruto :P :P :P Bleach'ide unutmussun :D

izliyomusun diye sormayida ben unuttum ya neyse :P

lısteyı ben yazmadımkı ehehe anidb de oylamayla cıkan lıste işte ben yazsam araya evangelıon u yuzde 1500 sokuştururdum[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
full metal panic 2nd raid oav announced (2006-02-15 15:40:03)

the official full metal panic 2nd raid website has announced that a full metal panic! the second raid oav, wari to hima na sentaichou no ichinichi, will be released on may 26. the 30-minute episode will follow a day in the life of teresa testarossa. source: animenation

heheh teresa hayranlarına duyrulur

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 13:42 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...