Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Panic! The Second Raid

kender

Öne çıkan mesajlar

sadece m9 olduğuna şüpeliyim o zıplamayı anca bi lamba driver yapar gibime geliyor olacak olasılık olarak en mantıklısı terressa'nın abisi veya onun adamlarından olabilirde. 6. bölüm çok kötüydü bea..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

offf cok pıs gırıstı sousuke

sanırım sousuke de hafıf hafıf kecılerı kacırmaya absladı ozellıkle gırıs vıdeosunda arbelest ın lambda drıverınla bı barrıe yaparkenkı yuz ıfadesı sousukenın duygusuz suratıyla hıc uyusmuyordu

chidori degiştirdi sousukeyi adam gorev adamıydı sımdı ıse gorevı aldıgı makıneye yumruk attı gidişat iyi degil
sosusuke de mıthrılden aayrılıcak ve sıradan bır hayata atılıcak gıbıme gelıyor serının sonunda[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

veya teressa alıp mitrilde büyük yeri olacak :-p ben olsam 2. seçeredim teressa testarossa forever...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

ya lamba driver delilikle alakası var ama sousuke delirmeyecek. Ya ilk sezonda diyordu çok aşırı derecede konstrasyon ve duygu yüklemesi gerekiyor. Mesela sousuke ilk kullandığında chidori "sen öldükten sonra gauron beni yakalasa üzerimde manyakca deneyler yapsa kızarmıydın" gibi manyakca bir soru sorunca eleman kayıyor tabii ki... Sousuke çözeeck bu işidi normal lamba driver kullanıcısıda yok hani hepsinde bir manyaklık var. 2. bölümdemi ne bu sezon chidori bol bol ağlayacak demiştim doğru çıktı gibi hehe. büyük ihtimalle teressayı abisi kaçıracak gibi bir olay olacak gibi bir his var içimde ama neyse. Bu sırada teressa abisini kötü adam yapıp harcamayacaklar gibime gelmekte ya neyse. TSR gerçektende aşmış... çizim şarkılar konu işleyişi şaka gibi bu sene ki en iyi anime olacak bence..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

7. bölüm uzun zamandır en iyi gerilim bölümlerinden birisiydi. Seviyorum ben bu seriyi ya...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

fecı bır bolumdu yanı FMP adı altında bu kadar karanlık bır bolum ızlıycegım hıc aklıma gelmezdı

serının yapımcıalrı zaten yetıskınelrın ıcın agır konular yapmalarıyla unluylerdı ılk komedı denemelerıydı FMP kı onuda gene karanlık bır tarafa cektıler bence guzelde oldu yanı

tum komedı malzemesını fumoffuda kullandılar sımdı cok karanlık takılıyolar TSR de
bence serı kendını buldu yanı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

böylesi çok daha iyi tamam fumoffu ya diyeceğim yok ilk fmp güeldi ama bu sezon bir başka konu oturmuş saçma sapan kararlar alınmıyor artık ve en önemlisi sousuke karakteri gerçektende oluşmuş durumda olduğunu düşünürsek seri gayet güzel gidiyor. eğer bu kalitede olurlarsa üni maceralarına ulaşınmcaya kadar izlerim şu an kesin izlenmeli listemde..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
2 hafta gecıkmeyle 8.bolume kavustuk

[spo1=8. bolum]
yenı gelen eleman sıyah m9 ın gızemını cozdu ben demiştim o m9 dıye dımı :)

sagara tessa yı aglattı nıhayet ve delı ettı tessa klasık I hate you kız trıpını attı ama fumoffudakı gezıden goruntulere bakarken baya acıodum sagara delırttıgınde ııce acıdım kıza

yenı gelen eleman baya bır karızma sagara yı ve arbelest ı mahfettı ve sagaranın neden lambda drıver ı gectım neden ıyı dovusemedıgını cozdu eleman

Gauron amcayı yatakta olsada 2.sn lık gorduk (yuzu gorunmedıya neyse)

bı sonrakı bolum prevıew e baktıgımızda tessa nın abısının chıdorı ıle karsılastıgını goruyoruz ve gelecek bolum moe nın kabusları gercek oluyor

hong kong da AS kullanıcakalr eheh[/spo][signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang

[Bu mesaj Viktor tarafından 17 Eylül 2005 07:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız her bölüm beni dehşet tatmin ediyor (yanlış anlamlara çekmeyin ulan). Yani adamlar 1 bölümde yapmak istedikleri herşeyi yapıyorlar. Konuyu bir bölümde işleyişleri cowboy bebop dan daha iyi olmaya başladı...

[spo1=Spoilerlara gelirsek....]Terressa'ya bir defa daha aşık oldum kız nasıl döktü içini nasıl ağladı ahaha dehşetti ya. Bu sırada chidori kerizinin neden ve nereye gittiğini merak ediyorum. Neyse bir sonraki veya ondan sonra ki bölümde sousuke ve chidori karşılaşması olacak gibi sousuke bide o hatundan yiyecek görecez elemanı. Ha bu sırada chidori kaçarken şu intelligent den gelen abimiz ne yapıyordu. Veee tabii ki teressa nın abisi alexander tessarossa... elemanın takım elbiseye hasta kaldım 18 yy. dan fırlama resmen eleman ya. Bu sırada 1-2 elime geçen resimden abinin kız kardeşine aşık olduğu gibi garip bir anlam çıkardım (veya mirc daki elemanlar beni çok pis kazıklamaktalar...) Bu sezon efsane olacak ha bu sırada elime 1-2 full metal panic pdf dosyası geçti galiba 4-5 . sezonu konu alıyor ama tam bilmiyorum bir ara bakacağım...[/spo][signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın çıkıyormu şimdi bu hahah GSD bittikten sonra bi karın ağrısı bu kalacak yani..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya elimde birkaç bölüm duruyo Senarious'dan gerisini almaya da üşeniyorum.Bide öyle ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ki başlayıp öle her hafta indirip takip etmeye benim kalbim dayanmaz.Toptan izlemek için de çok beklemek lazım ya."Biz açız 1 bölüm yetmez.Haftada 7 bölüm isterükkkkk!"[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya o çoktan bitti de second raid i indirmiyodum senarious indiriyodu.Çok iyi diye başlayamıcam heralde.İyi seriler heyecen yaratıyo her hafta ya.Bu da insan bünyesi yani nereye kadar bu kadar heyecan.Talep ediyorum bu başlık da silinsin, insanları özendiriyor ya.Olmaz ki yani ayıp.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

aglasam sesımı duyarmısınız mısrlarımda
dokunabılırmısınız gozyaslarıma elınızle

dıyroum yanı OMG uzun suredır bu kadar kalıtelı herhangı bı anıme bolumu ızledıgımı hatırlamıyorum buyuledı resmen benı 24 dakıka boyunca uzun suredır ızledıgım en ıyı gerılım bolumuydu

[spo1=9. bolum]chıdorı ııce sıyırttı en sonunda adamı otele goturup bayıltması ve who ıs the vıctım demesı baya hostu sılahı secmesı soyunması catıya cıkıp wraıth ı avlaması su ıkızlerden kucuguyle olan kapısması onu yenmesı fılan superdı sagaradan bısıler kapmıs chıdorı 40 bolumde ehehbıde ıslak metale basıp kayıp yere yapısmasaydı 10 ustunden 10 alıcaktı ama ee ne yapalım daha acemı kız eheh
gelelım wraıth e bı ınsan mıthrılde olupta bu akdarmı luzumsuz olur koruması gereken sıradan bır oıgrencıyı gozetlemeyı bırakın ona yem oldu su ikizlerden ufagı cok kotu gafıl avladı chıdorıu sabahın korunde obaa dıe atladım koltugumda eheh
leonard testarossa amma karızma adam dıoduk su dunyada ıkı tıp kadın vardır yagmurda guzel gozukenelr ve gozukmıyenelr demesı fılan guzeldı ama herıf sapık cıktı optu chıdorıyı eheh
geyıgını yapıoduk tessa ya asık herıf dıe bence bu adam gezegendekı cogu kadına asık yarın cıkıp mao yu operse sasırmam yanı
su ıkız kızı nıye oldurduler anlamadım o kadar tanıtıldı bıze karakter olarak gouron un ogrencısı olarak vs ben bı 15 ıncı bolume kadar hayatta kalırlar dıe tahmın edıodum
chıdorı sagaraya ıyıce baglanmış aslanalr gıbı savundu sagarayı ozellıkle sonunda galaması dudaklarını sılmesı sonrada guclu bır sekılde ayaga kalkması superdı
leonard ın yanındakı mını AS ler ıse komıktı bence etkılemedı

gelelım buyuk sorulara
leonard amcam chıdorıyı bulup neden kacırmadı sadece onu anlamadım olle konsutu ve gıttı kacırmıycaksa orda ne işi vardı kız bunu kesmesın dıyemı geldı yoksa bunalr buyuk soru ısaretlerı bıraktı
ama daha garıbı
wraıth kımdı veya neydı maskesı yırtılınca kız gıbı bır surat gordum sesıne kalınlastırıcı taktıgı bellıydı zaten cok megafonık konusuyordu ama kımdı wraıth neden oyle gızlendı ve egrcekten oldumu yoksa bayıldımı enjekte ettıklerı sey neydı wraıth e bunalarda soru ısaretı bıraktı
ama FMP adında ızledıgım en zevklı en gerılımlı en surukleyıcı bolumde sagara olmamasına ragmen
bıde chıdorının sagara gel burda ol mandaınaı de her zamankı gıbı demesınde dumur olmus aglamk uzere ıken tebessum ettım yanı eheh[/spo][signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

sadece "oha" demek istiyorum arkadaşlar 9. bölüme. Dehşet bölüm dehşet seri... Mondainai yani hahaha[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

fmp nin 3 gün önce japaonyada dvd si çıkmış..

resmi orjinal boyutunda görmek için üstüne tıklayın

[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]

[Bu mesaj kender tarafından 26 Eylül 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Kalan bölümlerin isimleri... Ya 1 sene daha bekleyecez gibi hikayenin devamı için....
10 Two in Hong Kong
11 His Problem
12 Burning Hong Kong
13 Continuing Day After Day[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...