eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 herhalde herkes benim gibi fark etmiştir o iğrenç reklamları ama vadinin hastalarını kızdırmaktan çekinmişlerdir.ama görüpte yazmamak elde mi bekledim bir-iki bölüm ama geçeceği yok o ne kötü reklam öyle bilgisayarla montaj delikanlıysan harbisini koyda montajlama!eğer kanal d böyle giderse bilmem ama dizinin kalitesini düşürecek.ben vadinin devamlı izleyicisi olmama rağmen biraz soğudum diziden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=48486&p=2433712#p2433712 burda vardı zaten.arastır...[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de... O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!.. Yılmaz Güney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 pardon aklıma gelmemişti:([signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Abi benı su cok kopardı adam ole bı ses tonuyla soluoku reklam caps acıp ancak anlatabılırım o sözü...GOLDMASTIR UYDU ALICILARIIIIIIII ...ALIN LAN... der gibi diyo adam reklam arası korkuyom :) Valla ya....Bıde sanal reklam da çanak cıktı bı tane ne ısı var lan dedım soradan anladım :)..GOLD MASTIR Sesslendırmeyı yapanı cok merak edıom valla :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 GOLDMASTIR UYDU ALICILARIIII GOLDMASTIR :D bi de eski bi uydu alıcı reklamında SATALAYT SİSTIM DAAAAAAAAYT diyodu. ne ki bu böyle? otoriter bi sesle söyleyince alındığını mı sanıyolar malın?[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar