cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Açilan bi topicte 1vs1 olmasında yakınan orc kardeşlerim hadigelin lağişalım biz humanlar kimde kormayız bu topic altında bi vakit belirleyip aranada sawaşalım okey mı ? karuslar ben ::OwerSoul:: pm atın gelip kesem sizi:D :D :D :D[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bende priest ım :D her türlü pati sin i ve mage iyle 1vs1 yaparim defensive :D[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares /HotPower 5x Xigenon /xxxxxx 4x Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yazık oLur sana bi daha düşün isTerSen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 valla erkekliğin %90 ı kaçmaktır en ii yaptığım şey :D + 50 taila def 25 dd helmet 32 dd def. -------------+ 107 dd wtf_?[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares /HotPower 5x Xigenon /xxxxxx 4x Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 warriorsa nabacan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ne yapıcaz beyler aranade kapişacazmı Bakalım humanlar mı ii yoksa Karuslarmı ?[signature][hline]ARESTE 62 İWİ DE BAFFERİM VAR HUMAN qüzel bi Clan arıyorum turk olmasında istiyorum :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ne yapıcaz beyler aranade kapişacazmı Bakalım humanlar mı ii yoksa Karuslarmı ?[signature][hline]ARESTE 62 İWİ DE BAFFERİM VAR HUMAN qüzel bi Clan arıyorum turk olmasında istiyorum :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 tmm tmm anladım çok ateşlisin ama 1 kere yazınca anlıyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 neyse ben yatiom parali kosp rulazz ;) :D :-p[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares /HotPower 5x Xigenon /xxxxxx 4x Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yanlışlıla oldu :c[signature][hline]ARESTE 62 İWİ DE BAFFERİM VAR HUMAN qüzel bi Clan arıyorum turk olmasında istiyorum :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Necro, 23 Ekim 2005 22:40 tarihinde demiş ki: neyse ben yatiom parali kosp rulazz ;) :D :-p aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar