laverda Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sivil olarak gidicem vize alan varsa ücret belirtirse memnun olurum[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 konsolosluklarda vize ücretleri 50 ila 70 milyon arasında degi$iyo..çok farketmiyor yani. gerçi vize ücretini nasılsa ba$vurmadan ögreniceksin. ke$ke tek sorun vize ücreti olsa vize alırken..[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 http://www.bulgarianconsulate-ist.org/tr/ burdan inceleyebilirsin..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yardımınız için teşekkür ederim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ne oldu Gittin geldin mi? Yeni gordum bu konuyu Ben bulgar vatandasıyım aynı zamanda 2 ulkenin de pasaport u var ancak bildiğim kadarı ıle turist vizesi kaldırılmıstı Bilgi verirsen sevinirim bu konuda[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA [Bu mesaj Smooth tarafından 23 Ekim 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar