Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn giriş problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Msn oturum açmaya çalıştığımda

Kişi listeniz kullanılabilir durumda olmadığından şuan MSN Messenger'ı kullanamazsınız. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Bu ne demek? 30 dk dır msne giremiyorum bu uyarı yüzünden. Çıldırıcam...[signature][hline]== The Dark Side of the Force is pathway that many abilities some consider to be unneutral. ==
Mesaj tarihi:
Senin girip girmediğini sormadım kardeşim.

Ben giremiyorum. Bu konuda bi bilgisi olan varsa yardım etsin.[signature][hline]== The Dark Side of the Force is pathway that many abilities some consider to be unneutral. ==
Mesaj tarihi:
Adamlar türkçe söylemiş sana işte neden giremediğini Kişi listeniz kullanılabilir durumda olmadığından şuan MSN Messenger'ı kullanamazsınız. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Yalan mı söylüo koskoca Microsoft...[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Mesaj tarihi:
Ya kardeşim belamısın bi si% Gooo..

Kişi listem nasıl kulllanılabilir durumda olmaz. Saçmalama.

Offf güldürme. Yalan mı söylüyo bilmemne hahhaa çok güldüm.

Nesin sen salak mı avanak mı?[signature][hline]== The Dark Side of the Force is pathway that many abilities some consider to be unneutral. ==
Mesaj tarihi:
aynısı bana da olmuştu iki uc kere deneyince kendiliginden duzeldi

duzeltiorum an itibariyle bana da ayni sorunu vermis durumda, biraz once de service busy diodu
buyuk ihtimalle yogunluk var sacmaliyo

[Bu mesaj Aytoz tarafından 22 Ekim 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benimkide girmiyo ya[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
demın banada yaptı aynısında düzeldi sonradan.[signature][hline][b]cats rulz =)
bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky
Mesaj tarihi:
arada bende gıremıorm ama gıcık edıyo cıddı cıddı..[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
  • Yeni Oluştur...