Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Msn oturum açmaya çalıştığımda Kişi listeniz kullanılabilir durumda olmadığından şuan MSN Messenger'ı kullanamazsınız. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. Bu ne demek? 30 dk dır msne giremiyorum bu uyarı yüzünden. Çıldırıcam...[signature][hline]== The Dark Side of the Force is pathway that many abilities some consider to be unneutral. ==
Davion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ben catır catır giriyorum.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Senin girip girmediğini sormadım kardeşim. Ben giremiyorum. Bu konuda bi bilgisi olan varsa yardım etsin.[signature][hline]== The Dark Side of the Force is pathway that many abilities some consider to be unneutral. ==
Davion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ben girebiliosam ve sen giremiosan demekki sorun sendedir.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Eee ben aksini mi söyledim. Allahım sen akıl fikir ver ya rabbim..
Davion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Adamlar türkçe söylemiş sana işte neden giremediğini Kişi listeniz kullanılabilir durumda olmadığından şuan MSN Messenger'ı kullanamazsınız. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. Yalan mı söylüo koskoca Microsoft...[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ya kardeşim belamısın bi si% Gooo.. Kişi listem nasıl kulllanılabilir durumda olmaz. Saçmalama. Offf güldürme. Yalan mı söylüyo bilmemne hahhaa çok güldüm. Nesin sen salak mı avanak mı?[signature][hline]== The Dark Side of the Force is pathway that many abilities some consider to be unneutral. ==
Aytoz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 aynısı bana da olmuştu iki uc kere deneyince kendiliginden duzeldi duzeltiorum an itibariyle bana da ayni sorunu vermis durumda, biraz once de service busy diodu buyuk ihtimalle yogunluk var sacmaliyo [Bu mesaj Aytoz tarafından 22 Ekim 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 En az 20 kere denedim ama neyse. biraz daha bekliyim.
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 1saattir deniyorm benimkide girmiyo ama dier msn im giriyo ilginç[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 evt an itibariyle msn e girebildim[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 benimkide girmiyo ya[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Aytoz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 100 kere denedim girdi sonunda çooook büyük bi ihtimalle yoğunluk var serverlarda
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Son zamanlar sapıttı zaten msn.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 demın banada yaptı aynısında düzeldi sonradan.[signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 arada bende gıremıorm ama gıcık edıyo cıddı cıddı..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Öne çıkan mesajlar