Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dün Yaşadığım Rezillik

sgecca

Öne çıkan mesajlar

said:
xieon, 22 Ekim 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
ben mls/ench 4402/heal 4000/def4040 dün DPS imde 350 su ana kadar hic bir bh a ölmedim mcmlerde dahil fakat su an armor break slicelari cikmis baya can cekistirien ama bi kac öyle olan adami aldim eger dpsiniz azsa cesitlik taktikler gelistirceksiniz örnegin asla bhi kovalamayin o kaciyorsa gidin bir agacin arkasina oturun mindiniz doldurun falan yada bir evin arkasina kacin birakin o sizi kovalasin vede her zaman kacmayi bilin bazilarina göre kacmak onursuzluk olabilir ama sonucta bu bir oyun eger yeniliyorsam kacarim bu kadar basit bir bh beni kesebilcek seviyede biriyse zaten kacmami engeller dedigim gibi kendinize taktikler gelistirin vede pratiklik kazanin acil durumlar icin son 2-3 haftadir oynamadigim icin pek bisi diyemiycem ama ben bu taktiklerle gurula söylüyorum su ana kadar hic ölmedim 20 bhda geldiyse max. 3-4 tanesinden kactim

Bir çok bhe n00b diye tabir ettigimiz turdencin elinde full ris armorlu ab sliceli bhlar bile cok rahat kesilebilir zaten iyi bir bh bu dediklerime gerek duymadan bir cok jediyi kesebilir fakat bunlarin sayisi cidden az. Neden bhlarin cogu n00b dersende oyuna basliyanlarin bir cogu bh ile baslar sonra jedilige kasar ve evet bunu herkeze söylüyorum tum yeni baslayip bh olanlar bence n00b dur(bu benim fikrim)

[Bu mesaj xieon tarafından 22 Ekim 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]

benim hesaplarima gore bu tempe sp yetmio ama...mls def 4x4x heal 4xxx enhc 34x2 olmasin?

[Bu mesaj Kyleoth tarafından 23 Ekim 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kyleoth, 23 Ekim 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
said:
xieon, 22 Ekim 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
ben mls/ench 4402/heal 4000/def4040 dün DPS imde 350 su ana kadar hic bir bh a ölmedim mcmlerde dahil fakat su an armor break slicelari cikmis baya can cekistirien ama bi kac öyle olan adami aldim eger dpsiniz azsa cesitlik taktikler gelistirceksiniz örnegin asla bhi kovalamayin o kaciyorsa gidin bir agacin arkasina oturun mindiniz doldurun falan yada bir evin arkasina kacin birakin o sizi kovalasin vede her zaman kacmayi bilin bazilarina göre kacmak onursuzluk olabilir ama sonucta bu bir oyun eger yeniliyorsam kacarim bu kadar basit bir bh beni kesebilcek seviyede biriyse zaten kacmami engeller dedigim gibi kendinize taktikler gelistirin vede pratiklik kazanin acil durumlar icin son 2-3 haftadir oynamadigim icin pek bisi diyemiycem ama ben bu taktiklerle gurula söylüyorum su ana kadar hic ölmedim 20 bhda geldiyse max. 3-4 tanesinden kactim

Bir çok bhe n00b diye tabir ettigimiz turdencin elinde full ris armorlu ab sliceli bhlar bile cok rahat kesilebilir zaten iyi bir bh bu dediklerime gerek duymadan bir cok jediyi kesebilir fakat bunlarin sayisi cidden az. Neden bhlarin cogu n00b dersende oyuna basliyanlarin bir cogu bh ile baslar sonra jedilige kasar ve evet bunu herkeze söylüyorum tum yeni baslayip bh olanlar bence n00b dur(bu benim fikrim)

[Bu mesaj xieon tarafından 22 Ekim 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]

benim hesaplarima gore bu tempe sp yetmio ama...mls def 4x4x heal 4xxx enhc 34x2 olmasin?

[Bu mesaj Kyleoth tarafından 23 Ekim 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]

evet yetmiyor, bende az evvel prof calc tan baktim, bu temp ve FS skiller yetmiyor[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 23 Ekim 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
m def
ench 4400
heal 4040
ls 0144
n force wielder
sizce bu temp iyimi hazır konu açılmış sorim ben böyle yapmayı düşünüyorumda??

Mdef ile force armoru almanin sana bir faydası yok. Ayrıca channel de yok bunda. Armor break alman gerekir. Sana en uygunu ;
Mdef
heal 4040
ls 0404
enhancer 3002 olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ama bu tempin iyi islemesi icin iyi bir lightsaberin olmasi lazim yoksa olmaz :( yani 350dpsle hic bisi yapamazsin avoid incap ile zaten otomatikman snare oluyorsun fr1 ile dengelesende bh hep kacar senden forceun biter keser adam seni[signature][hline]Corbantis
Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :)
Xieon, Yakınşehir

Sosyal ağlarda paylaş

peki m def in yanina en iyi gidecek temp nedir?? (double sided ls kullanmak istiyorum)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

powers dogru durust bi patch gelmeli cunku malesef su an tek basina cok guclu degil bence powers da lightsaber gibi olmali damage bakimindan falan boylece sith kavrami ortaya cikar[signature][hline][ quote ]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
fatoş hop [ /quote ]Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten. [ /quote ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...