Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne şanssız bir kızım ben yaaaa!!!

jksqe

Öne çıkan mesajlar

valla oyle bip bip bip diye gezip bip cevabini alinca cik deyip kaciyorsun bu kisilik bozuklugu isaretidir ve uzgunum ki senin bunun ne kadar yanlis oldugunu anliyamazsin yani olasi degil duzeltmen bile cok zor (ne oldugunu yazmiyicam burada yani tibbi aciklamasini)

sonuc insanlarin hayatlari ile oyun oynamak pekde iyi bir sey degildir git ne yaptigini cocuga anlat ozur dile zaten iyi bir insansa birakir pesini kabul eder ozrunu yoksa zaten iyi olmus sana tam catmissin adamina birakirsin grubu oturursun hanim hanimcik evinde[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip)

Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Remus, 22 Ekim 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
valla oyle bip bip bip diye gezip bip cevabini alinca cik deyip kaciyorsun bu kisilik bozuklugu isaretidir

ya sen benim yazdıklarımı okumuyosun herhalde!dedim ya,ben ondan hoşlandığımda o zaten benimle ilgilenmiyodu,sonra ben ondan soğumaya başladım,ona olan sevgim bittiğinde o benimle ilgilenmeye başladı!!!yani ortada bip bip bip diye gezip bip cevabını alınca cik deyip kaçma gibi bir durum yok!!!çünkü o bip cevabını vermeden önce benim bip bip diye gezme durumun çoktan bitmişti!!!
Sosyal ağlarda paylaş

cocugada yazık sanada çek karşına adam akıllı konuş anlat bir bir derdini anlamazsa eşektir gerçi biraz onun açısından bak olaya belki senin şebeklik yaptıgın donemde oda senle aynı yerde bulunmak istemiyorduama simdi işler tersine dondu 2 tarafıda kırmıyacak bir çözüm için sen en iyisi çocuga başka bir mumkunse kız olsun arkadaşını ayarla :p[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Remus, 22 Ekim 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
valla oyle bip bip bip diye gezip bip cevabini alinca cik deyip kaciyorsun bu kisilik bozuklugu isaretidir ve uzgunum ki senin bunun ne kadar yanlis oldugunu anliyamazsin yani olasi degil duzeltmen bile cok zor (ne oldugunu yazmiyicam burada yani tibbi aciklamasini)

sonuc insanlarin hayatlari ile oyun oynamak pekde iyi bir sey degildir git ne yaptigini cocuga anlat ozur dile zaten iyi bir insansa birakir pesini kabul eder ozrunu yoksa zaten iyi olmus sana tam catmissin adamina birakirsin grubu oturursun hanim hanimcik evinde

kızı suprakiazmatik nukleus fonksiyonlarında bi bozukluk var gibi geldi bana da...

olmadı 5-hidroksitriptaminle alakalı bi terslik var. anksiyete bozukluğu, kişilik bozukluğu, obsesif kompesif bozukluk bunlardan herhangi biri yada daha kötüsü bir kaçı birden yada hepsi.

çocuktan soğumadan hemen önce kafana bi darbe almış olabilir misin ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...