olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Arkadaşlar patide hiç yapmadgım bişey dengesiz bir arkadaş konuyu işgal etiği için gerçekten ilgilenen mesaj bekleyen insanlara ulaşamaz oldum daha önce ki konuda konu kirliligi için gercekten affınıza sıgınırım şimdi bu topicte yeniden başlayalm umarım böle bişey tekrar yaşanmaz. Şimdi aradıgım acc EU olacak ve char olması bizim için + bir şey teşkil etmiyecek ve 2 tane olacak tanesi için 70 ytl düşünüorum elinde olan varsa beklerim NoT:Arkadaşlar gercekten işi olmayan post kasmak için falan gelmesin lütfen umarım bu sefer dikkate alınır saygılar[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 haha noob [signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 22 Ekim 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 vktk: pazar alanına mesaj atmanı süresiz engelledim. olorin84: lütfen şikayet butonunu kullan böyle durumlarda yeni topic açmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 şikayet butonunu defalarca kullandım tabi adminlere öm de attım ilgilendiğin için cok teşekür ederim[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Up[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ev 2 acc alımıda gercekleşmiştir yen alım ve satımlarda görüşmek dileğiyle esen kalın :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar