mayfer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 selamlar. ubuntu 5.04 hoary hedgehog kullanıyorum. şu anda her şey istediğim gibi çalıştığı için sistemi tamamen breezy'ye update edip bozmak istemedim hiç bir şeyi. neyse.. geçen apt-get'te hoary için olan paketlerin arasında bi library'nin daha yeni bir sürümüne ihtiyacım oldu. breezy paketlerinde yeni sürümler vardır diye düşünerek /etc/apt/sources.list dosyasını açıp apt-get serverlarımı hoary'den breezy'ye değiştirdim. hakkaten de her şeyin yeni sürümü çıktı. hatta "588 new updates" dedi. ama bunlar hep breezy paketleri. benim sorum da, hoary'ye breezy paketleri yüklersem ne olur? bütün bu 588 update'leri yaparsam nolur? hepsini birden yapmasam da, sadece bazı, yeni sürümüne ihtiyacım olan paketleri update etsem herhangi bi zararı olur mu? (mesela kernel header update ettim. patlar mı?) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sharky nin cebe mesaj gider birazdan bekle biraz =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 up demek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar