Necro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: maelstrom, 23 Ekim 2005 15:06 tarihinde demiş ki: said: Necro, 23 Ekim 2005 11:42 tarihinde demiş ki: said: maelstrom, 23 Ekim 2005 01:50 tarihinde demiş ki: 24m az para mı? 500k ile 500m yapabildim. kapasite mi? Ya birak bu işlerii lllilll geldi tüm itemlari çekti merc den bu kadar bu kadar prm var diosun :S necro, hazıra mı topladın sen her item'ını?? Evet ;)[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares /HotPower 5x Xigenon /xxxxxx 4x Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ehueheuhu. bu arada ben 500m yapabildim derken, 2opal 2 safir sattım baakkala, o parayla civciv charımı zengin ettim. ayrıntı..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Valla yalan değil üstümdeki tüm itemlar ve paramda :) kimbupislik ve centrix in hakkı var dır :)[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares /HotPower 5x Xigenon /xxxxxx 4x Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawatros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Sanırım japkoda oynicm eğlence işte bu saatten sonra gm kurtarır beni anca amerikan serverında. Gidiyim eğleniyim biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kardeş ben her hafta 1000 ile 2000 knight cash alıyorum ve sana dicem şuki knight cash al defans scroll tanesini 70m sat ben oyle ekmek paramı buluyorum hee ben boyle oyuna para vermem dersende git teleporta orda para kasmaya başla :D saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ben batarsam scroollara para vermekten batarım abi bitiriyo adamı cok pahalı ya :([signature][hline]Name: Genuine Clan: FriendShip Server : Ares Lvl: 60 %46 Np: 29xxx Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Roque olarak para yapman çok zor arkadaşım..Ama sana tavsiyem Maradon a iyi bak ..Bazı tezgahlarda ucuza satılan değerli itemler oluyor.Mesela Goblin chitin pauldroun u 500 K ya alan adam tanıyorum..Dikkatli olursan ucuza çok iyi itemler alabilirsin..Abyss gem işinde iyi para war..500 K dan abyys den alabiliyosun gemleri .Sonra pazarda 750 K dan satabilirsin ...Bu yolla günde 70 M kar yapan arkadaş lar war ..Bide tek başına kesebileceğin bosslar war onlarıda kaçırma ..Antres Shaula vb.. İyi Drop verebiliyorlar...Aklıma başka da gelmiyo ..Şimdiden kolay gelsin sana...İyi oyunlar[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :35.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar