Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilgi bekleniyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
maelstrom, 23 Ekim 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
said:
Necro, 23 Ekim 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
said:
maelstrom, 23 Ekim 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
24m az para mı? 500k ile 500m yapabildim. kapasite mi?

Ya birak bu işlerii lllilll geldi tüm itemlari çekti merc den bu kadar bu kadar prm var diosun :S

necro, hazıra mı topladın sen her item'ını??

Evet ;)[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares
/HotPower 5x Xigenon
/xxxxxx 4x Cypher
Mesaj tarihi:
ehueheuhu. bu arada ben 500m yapabildim derken, 2opal 2 safir sattım baakkala, o parayla civciv charımı zengin ettim. ayrıntı..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
Valla yalan değil üstümdeki tüm itemlar ve paramda :) kimbupislik ve centrix in hakkı var dır :)[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares
/HotPower 5x Xigenon
/xxxxxx 4x Cypher
Mesaj tarihi:
kardeş ben her hafta 1000 ile 2000 knight cash alıyorum ve sana dicem şuki knight cash al defans scroll tanesini 70m sat ben oyle ekmek paramı buluyorum hee ben boyle oyuna para vermem dersende git teleporta orda para kasmaya başla :D saygılar
Mesaj tarihi:
Roque olarak para yapman çok zor arkadaşım..Ama sana tavsiyem Maradon a iyi bak ..Bazı tezgahlarda ucuza satılan değerli itemler oluyor.Mesela Goblin chitin pauldroun u 500 K ya alan adam tanıyorum..Dikkatli olursan ucuza çok iyi itemler alabilirsin..Abyss gem işinde iyi para war..500 K dan abyys den alabiliyosun gemleri .Sonra pazarda 750 K dan satabilirsin ...Bu yolla günde 70 M kar yapan arkadaş lar war ..Bide tek başına kesebileceğin bosslar war onlarıda kaçırma ..Antres Shaula vb.. İyi Drop verebiliyorlar...Aklıma başka da gelmiyo ..Şimdiden kolay gelsin sana...İyi oyunlar[signature][hline]Name : AeneisF
Server : Ares
CLan : T®
NP :35.xxx
LvL :61.
Job : Arch Mage
  • Yeni Oluştur...