Anelor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bugun oyun oynadik icinde gecen komik bi olayi paylasicam sizle player:scroll yaziyorum ustune explosion rune atiyorum *zar atar* DM:tamam buyuyu yapiyosun player: scrollu kapiya yapistiriorum o sirada player2:player 1 in odasina gidicem DM:kapisinda bi scroll asili ve ustunde bisiler yazior player2:okuyorum ne yazior? DM:''bunu yazan tosun okuyana kosun'' yazior birden scroll patladi 6d6 damage yedin öldün *player 1 kopar* player2:noluyo abi nasil ya DM:walla adam scrolla explosion rune atti ben bilmem *player2 player1 e girisir* heuaheauhe cok gulduk ya[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 22 Ekim 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 büyü sözleri komikmiş :-) [Bu mesaj Solarid tarafından 22 Ekim 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Anelor, 22 Ekim 2005 21:48 tarihinde demiş ki: DM:''bunu yazan tosun okuyana kosun'' yazior birden scroll patladi 6d6 damage yedin öldün eheheheheheh yarildimm :D:D:D:D[signature][hline]Name : Cythraul Class :Wizard Nation : High Elf LeveL :3x Clan : Daha Yok ! Server :Us East Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 keşke kapıyı çalsaymış:-)[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 abı 2. player ın class ı ne?[signature][hline]Name : Cythraul Class :Wizard Nation : High Elf LeveL :3x Clan : Daha Yok ! Server :Us East Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 rouge[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 puahahaha! çok iyi.. :)[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hahaha abi super oluyo oyle geyikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 order of the stick: "i've prepared explosive runes this morning"[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar