N-c Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sevgili slayer77=) komik bi başlangıç oldu euhueue neysem valla senden görmedim yemin ederimmm=) sevgili ivy=)(again) saolasın kardeşim benim valla bu ivy bnm en yakın arkım ben bu kişilii çok seviorum... ya saçlar valla sarıydı ama sevmiorum ben öyle sarı sarı bide ilginç ben kumralım saçlar sarı falan aptal duruo biraz.. horriblennda öyle sandıı gbi boya gbi duruo (ivy muhalefet olmican biliorum cnm;)) ya bnm bu konuyada çok yazan oldu bak sevndim bide bana nie kimse yorum yapmıo konum çok iiydi.. hmzz ya bide bnm dil falanda delik güzel oldu gerçi öyle aman cool oliim diil derdim yani de seviorum öyle canlı şeyleri=) severim sizi...[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ay janımss ne tatlı bide ne yazdığını anlayabilsem! bitek bizi sevdiğini anladım bende janımss[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: no_comment, 19 Ekim 2005 16:20 tarihinde demiş ki: sevgili slayer77=) komik bi başlangıç oldu(sevgili bilmemne falan die başlayınca komik oldu) euhueue neysem valla senden görmedim yemin ederimmm=) sevgili ivy=)(again)(tekrar sevgili diye başladım ya) saolasın kardeşim benim(iyi olmuş demiş ya) valla bu ivy bnm en yakın arkım ben bu kişilii çok seviorum(ivy'yi)... ya saçlar valla sarıydı ama sevmiorum ben öyle sarı sarı bide ilginç ben kumralım saçlar sarı falan aptal duruo biraz.. horriblenda öyle sandıı gbi(yani boya sandı ya) boya gbi duruo (ivy muhalefet olmican biliorum cnm;)bunu annamanız gerekmio=)) ya bnm bu konuyada çok yazan oldu bak sevndim bide bana nie kimse yorum yapmıo konum çok iiydi(daha önce burda bi konu açmıştım kimsenn bana yorum yazmamasıyla ilgiliydide).. hmzz ya bide bnm dilim falanda delik güzel oldu gerçi öyle 'aman cool oliim' diil derdim yani de seviorum öyle canlı şeyleri=) severim sizi... biraz açıklama kattım alıntınn içine=)[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 çok beğenmedim.. Allah kabul etsin:D[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bence güzel ama ilk halin daha hosmus uzun sac felan ehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Gothic gördüm seni.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 @no_comment:Hadi hadi yalan söleme bende gördün tabii :P tahmin ediyom ben :P eüheühü neyse şaka bi yane benden görmedin tabii şakasına söledim :D ama dediğim gibi kuyruk herzaman rulaz :D saçların cidden güzel yüzüne gitmiş. :) Yaa bende bu başlagınca hasta oldum one yaa Sevgili slayer77 (sanki mektup yazar gibi) nasılsın iyimisin çoluk cocuk nasıl felan :P lol üehüehüehü [signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria [Bu mesaj slayer77 tarafından 19 Ekim 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bitane daa koyiiim ddm bunnda görüntü çok ii deil ama iddare edein tabi bakan olursa bu saattten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 1 haftadır saçlarına mı taktın yoksa koca fala nmı arıyorsun?!? =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. [Bu mesaj Aradhell tarafından 21 Ekim 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Aradhell, 21 Ekim 2005 11:14 tarihinde demiş ki: 1 haftadır saçlarına mı taktın yoksa koca fala nmı arıyorsun?!? =) hehe arkadas kızmasın ama benimde aklımdan bunlar gecti +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: vengefuler, 21 Ekim 2005 13:02 tarihinde demiş ki: said: Aradhell, 21 Ekim 2005 11:14 tarihinde demiş ki: 1 haftadır saçlarına mı taktın yoksa koca fala nmı arıyorsun?!? =) hehe arkadas kızmasın ama benimde aklımdan bunlar gecti +1 ama öylee, patiden yar olmaz... =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hehe hic buradan sevgilim olmadı orasını bilemiyecem:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 neyse bu konu kapansın ozmn bidaa da mdm böyle anlaşılıo hiç bişi yazmiorum bu konu hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ciddiye aldı lol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 paticik....yapmayın etmeyin zaten sınırlı kız üyemiz var onlarıda kaçırmayın[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kilo almışsın biraz, ilk resimden sonra. *!vınnn*[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elf_face Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kız üzülmüş ama vallaa bn söyliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ße cOoL ;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 çılgınlar arasina bir uye daha girmis guzel guzel :D[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Saç değilde Ağız dikkatimi çekti benim.böyle :l)İpana falan heralde.. berçi berçi berçi buğiş buğiş buğiş =) bir de şu tabletlere bakın ..... edit: gözleri gülüyor bu kızın be değerini bilin :)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =)[Bu mesaj SoulCube tarafından 22 Ekim 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj SoulCube tarafından 22 Ekim 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 disler gayet duzgun beyaz vs. dikkatimizi cektigin icin tesekkurler[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bembeyaz disler bir kızda en basta gormek istedigim seyler sahsen :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bence güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar