JacquieS_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Arkadaslar benım su ankı carım 55 buffer El morad ama ben Bu carımın Karus olmasını ıstıom nasıl yapabılrım yardımcı olursanız sewınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 eheueheuehe Id şifre ver yapam ben alla alla n00b yafs :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ctrl+Alt+Delete[signature][hline]Name: Genuine Clan: FriendShip Server : Ares Lvl: 60 %46.24 Np: 29xxx Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Beşiktaş da orası grade 1 clanları ver desem :-p :D[signature][hline]/NecrozaN 6x Ares /HotPower 5x Xigenon /xxxxxx 4x Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 niye düzgünce cvp vermiyorsunuz?. arkadaş lvl 60 ol gold pre al gmye başvur yapıyolar direk ama herhalde 60 olman lazım ama tam olarak bilmiyorum ama yakınca böle işte.[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 nation transfer olmuo git yeni char aç karus onu kas[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Hayır yapmıyorlar,sen nerden duydun böyle şeyleri.Bende eskiden orctum ama bu ırk değişim olayları epey zaman önce durduruldu.Para için yaptılar eskiden K2.James in ağzından 1 e 1 duyduğum artık yapılmadığı - ki kendisi en yetkili kişi aktif olarak hareket eden - . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 JacquieS_ hala eziksin la =) karus ol daha iyi :D ama şimdi olunmuyor önceden 2500 chash puan la olunuyordu sanırım şu anda kaldırdılar yinede siteden msj at gm e belki cvp verirler[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 1- Irk değiştirme artık yapılmıyor diye biliyorum. 2- Para karşılığı olabilir 3- Sağlam bi tanıdık vasıtası ile olabilir 4- Gm ile konuşma para karşılığına tabi olabilir 5- GM ile konuşsan bile nasıl olacağı şaibeli(Bakınız: "deyiştirmek" ) (Alıntıdır)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Herkez sallamış tutmuş yine lol.. Grade 1 clanın üyesi olucan ve bu clan diğer ırka geçmek istiyecek.. Diğer ırkdanda grade 1 clan sizlerin ırkına geçmek isterse anlaşıp gm'e başvuruyorsunuz oda yapıyor..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar