circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yaw bu torrent nasıl calısır anlamadım oyun ındırıcemde bakıyorum sımdı torrente ılk defa yukledım search falan yok bunda nasıl bulucam oyun falan ben bunda ne ısım yazıcak yer buldum oyunda nede search buldum bana anlatın oretın pls :)[signature][hline]
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Torrent siteleri var ordan oyunları çekmen için ufak dosyalar var onları çekiceksin ilk olarak. Daha sonra torrent dosyası çekebileceğin programlarla çekeceksin(bitcomet,azureus vs)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bıldınız torrent sıtelerı var mı pekı :9[signature][hline]
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 torrent çoook kez anlatıldı,aslında bunu dememem gerekirdi ama torrent gerçekten çok sorulan birşey sitiki yapılasıca torrent.. aramaya inanmak[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bi sürü var şurada.. www.torrentstart.com Aradığın şeyi yaz soldaki pencereye, sağda ise torrent siteleri var.. Seç bir tane ve tuşa bas.. Hayırlı olsun.[signature][hline]MONO(b)LOG
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 www.divxforever.com www.divxplanet.net[signature][hline]
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=132679[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mumkunse bıldıgınız bı kac sıte daha varsa yazarsanız sevınırım bıde age of empıres ıcın torrent fılenı ındırdım sora ustune tıkladım ne torrent acılıp ne de bır sey oldu ole kaldı dosya falan bısı acılmadı anlamadım gıttı..[signature][hline]
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ahanda galıba sonunda kullanmayı ogrendım :) Fmnın %0 ıle ındırmeye basladı :) galıba ..3 dkdır %0 ama :)[signature][hline]
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Genelde oyun ve muzık le ılgılı torrentle ılgılı genıs capta bıldıgnız sıteler var mı varsa yazarmısnız==????[signature][hline]
asas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Hazır konu acılmısken bısey sorıyım..Torrent de bı sey ındırıyoruz dıyelım 2 . sıne ızın verılmıo sanırım..Dorumu yanı tek sey ındırebılıyoruz denedımde bır sey daha ındırıcektım yenı sıne basllamak ıstıyormusunuz dedıde.
vesmor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 TorrenTurkey çoğunlukla Türkçe içerik (Müzik,Film,Diziler) ve bazen Ingilizce ve Yabancı şeyler dual audio şeklinde yayınlanıyor...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Mike Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 torrent çığır açtı resmen, aradıgım herşeyi buluyorum tüm filmler oyunlar.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
facundo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yaw emule falan yeterlı bence gerek yok buna :D emule seach den ata daha nestıon upload ederek download saden buna aynı sıstem de calıso bı fark ı yok
asas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 abı torrentde bır den fazla sey ındırebılıyormuyuz?
Öne çıkan mesajlar