Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent oretin bana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw bu torrent nasıl calısır anlamadım oyun ındırıcemde bakıyorum sımdı torrente ılk defa yukledım search falan yok bunda nasıl bulucam oyun falan ben bunda ne ısım yazıcak yer buldum oyunda nede search buldum bana anlatın oretın pls :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Torrent siteleri var ordan oyunları çekmen için ufak dosyalar var onları çekiceksin ilk olarak. Daha sonra torrent dosyası çekebileceğin programlarla çekeceksin(bitcomet,azureus vs)[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Mesaj tarihi:
Mumkunse bıldıgınız bı kac sıte daha varsa yazarsanız sevınırım bıde age of empıres ıcın torrent fılenı ındırdım sora ustune tıkladım ne torrent acılıp ne de bır sey oldu ole kaldı dosya falan bısı acılmadı anlamadım gıttı..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hazır konu acılmısken bısey sorıyım..Torrent de bı sey ındırıyoruz dıyelım 2 . sıne ızın verılmıo sanırım..Dorumu yanı tek sey ındırebılıyoruz denedımde bır sey daha ındırıcektım yenı sıne basllamak ıstıyormusunuz dedıde.
Mesaj tarihi:
torrent çığır açtı resmen, aradıgım herşeyi buluyorum tüm filmler oyunlar.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
  • Yeni Oluştur...