Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biriki gerçeh zeka sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha. ya da en iyi ihtimalle 25 taşınacaksa. 50 birimini satar. diğer 50 birimini taşıttırır o parayla. hadi bakalım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
şirketin imkanı olmayabilir. şöförün kafası çalışıosa 25 götüreceğine o şekilde. 60 ını satar. 40 ının parasıyla 40 ını götürtür. 20 yi de cebine koyar. şirket de verimi %15 arttırdığı için herife fazladan para verir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
cebine attiginida felam sirkete zayiat der biter. :) ( yolda giderken inek cikti onume daha yolun 4te 1indeim.. kirdim direksiyonu saga dogru zor toparladim aleti..bi baktim bizim benzinlerin 4te 3ü yerde.. ) (bu arada benzin kamyonunun tanker kisminin tepesi acik olmadi lazim ;) )[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]

[Bu mesaj MyDyingBride tarafından 20 Ekim 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
[spo1=sarışın olabilitesi olan cevapları]polis oranın polisi dğeildir, polisin çalışma saati bitmiştir, polis trafik polisi değildir.[/spo][signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 20 Ekim 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
Bu denkleme öyle birşey ekleyinki sayı, harf yada romen rakamı olmasın. Ama denklemi doğru hale getirsin.

1 1 1=6

denklem nerde? sayılar yanyana mı işlem mi var, açık değil[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 20 Ekim 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
bu 9 nokta 3 değil 4 çizgi ile birleştirilir chem sana bu soruyu sormuştum ben yanlış yapmışın ;)

[spo1=9 nokta][/spo]

ustunden gecmicek yaziyo soruda, odami yok?
Mesaj tarihi:
said:
Bodrack, 20 Ekim 2005 08:01 tarihinde demiş ki:
1 1 1=6 olyında da toplayın tüm birleri sonuna da koyun faktoriyel işaretini olsun bitsin

Hakktaten dusunmemistim bunu

[spo1=1 1 1 = 6](1+1+1)! = 6[/spo][signature][hline]

[spo2=H Harfi][/spo]

[spo3=9 nokta 3 cizgi][/spo]
Onceki resimler gozukmuyor die tekrar yazdim

[Bu mesaj Theo tarafından 20 Ekim 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
loadpix patlamış :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
9 nokta 3 cizgi sorusunun yapımında cizgileri duz cizemedim paintte yeteneksizim ama o soruda su bilgiden yararlanirsak direk cikiyor zaten " Paralel dogrular sonsuzda kesisir" :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
tamamını bildiler evet zed patlatmış galiba. zeeeeeeeed.

Romen rakamının üstüne çizgi ekliyorsun. sayının üstünde çizgi varsa ters tutuyorsun demektir, ters çeviriyosun 6 oluyor.
Daha güzeli, IX ın başına S koyuyorsun.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 20 Ekim 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...