Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TOBB ETÜ

fede

Öne çıkan mesajlar

ben orda okumuyorum ama eski kız arkadasım orda okuyo az bi bilgim var,bence ii bi okul hatta ben burslularını yazdım ama tutmadı:)ya bi kere adamlarda para bok yani öğr. ye her türlü imkanı saglıyolar,bi de eger basarınla göze çarpan biri olursan iş hayatına girmen daha kolay olur çünkü arkanda tobb var[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
sorduum tarih 28 temmuz yannız biri anlatsaydı biraz. spor salonu bile yapamadılar, yurtta yok, lise gibi, filan diye gelmicektim ne güzel[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

Spor salonunun yapımı bitmiş fakat daha ihaleye verip verilmeye belli olmadıgı icin daha acmadılar ihaleye verilirse cok kotu olcak. Eğer ki salon ihaleye verilmezse bi dahaki aya şebnem konsere gelcek aynı zamanda. Okul kucuk die bende baslarda cok sikayet ediodum sora kız az filan diodum ama bi şekilde bir dost ortamı kurduktan sonra su anda ben tobb dan asırı derecede memnunum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle bi şey var
1 . bize yurt sene sonunda bitcek dediler ama geçen sene de aynı şeyi demişler

2. spor salonu açılcak demişler hem de geçen sen haziranda

3. kampüs güzel mi diye anket yolladılar ama kampüs yok

4. bilgisayar mühendisini staja nuhun ankaraya göderdiler

ve niceleleriiiii

yani ben bi daha bunlarla s.çmaya gitmem

sen bu sene mi gelmiştin okula geçen sene mi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene geldim ben. umudum yok acıkcası benim de artık spor salonundan kestim umudu :) bayramdan sora acılcakmış :? o da sözüm ona yani bilmiorum yalan olcak gibi yine.
Ama çok mutluyum bugun en azından kaloriferler yandı gözlerim yaşardı. ilk kattayız cok soguk oluodu bizim kat[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

nası geleyim ya.. burdayız artık çekecez.. işallah biz mezun olana kadar iyi olur da bişeyler yaparız[signature][hline]istesem de bırakamıyorum
ne yapayım elimde değil
sadece saf duygularla seviyorum,
ve bunun suç olmadığını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...