fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Nası bi yerdir ? Eğitimi, öğretimi , imkanları vs .. Biri anlatabilir mi???[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yok yani tobb da okuyan biri forumda bıurdan bunu cıkarabiliyozmu[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben orda okumuyorum ama eski kız arkadasım orda okuyo az bi bilgim var,bence ii bi okul hatta ben burslularını yazdım ama tutmadı:)ya bi kere adamlarda para bok yani öğr. ye her türlü imkanı saglıyolar,bi de eger basarınla göze çarpan biri olursan iş hayatına girmen daha kolay olur çünkü arkanda tobb var[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 valla o üni hakkında tek bildiğim öğrencilere diz üstü veriyolar beleş bide kampüsün her noktasından nete girebiliyosun wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 okul kücük mücük ama para bizde :) ya sende bizim okulda deil midin soruosun?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sorduum tarih 28 temmuz yannız biri anlatsaydı biraz. spor salonu bile yapamadılar, yurtta yok, lise gibi, filan diye gelmicektim ne güzel[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Spor salonunun yapımı bitmiş fakat daha ihaleye verip verilmeye belli olmadıgı icin daha acmadılar ihaleye verilirse cok kotu olcak. Eğer ki salon ihaleye verilmezse bi dahaki aya şebnem konsere gelcek aynı zamanda. Okul kucuk die bende baslarda cok sikayet ediodum sora kız az filan diodum ama bi şekilde bir dost ortamı kurduktan sonra su anda ben tobb dan asırı derecede memnunum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 şimdi şöyle bi şey var 1 . bize yurt sene sonunda bitcek dediler ama geçen sene de aynı şeyi demişler 2. spor salonu açılcak demişler hem de geçen sen haziranda 3. kampüs güzel mi diye anket yolladılar ama kampüs yok 4. bilgisayar mühendisini staja nuhun ankaraya göderdiler ve niceleleriiiii yani ben bi daha bunlarla s.çmaya gitmem sen bu sene mi gelmiştin okula geçen sene mi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu sene geldim ben. umudum yok acıkcası benim de artık spor salonundan kestim umudu :) bayramdan sora acılcakmış :? o da sözüm ona yani bilmiorum yalan olcak gibi yine. Ama çok mutluyum bugun en azından kaloriferler yandı gözlerim yaşardı. ilk kattayız cok soguk oluodu bizim kat[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yok bu kadar yalan dolandan sonra ben pek güvenemem bu okula. senin tobetu daki nick ne?[signature][hline]I want but I can't give up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 baran ama girmiorum ya bi ara musik bolumune atmıstım msg filan da pek zaman bulamıorum giremiorum o forum a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya bunlar fani işler gel sen marmaraya ((=[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 nası geleyim ya.. burdayız artık çekecez.. işallah biz mezun olana kadar iyi olur da bişeyler yaparız[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yannız etü den mezun olduugnda eline gecicek avantajları unutma ayrıca rıfat hisarcıklıoglu ile de okula geldiginde konusmayı ihmal etme. Ben kanka olcam 5 senede o adamla eminim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 işallah. okul iyiye gidiyo gibi geldi bana da bakalım hayırlısı olsun[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Hayırlısı fatih...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar