Syn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bot Bunnarın biraz daha yenisini düşün..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yaw amerikadan 20$ a almistim ben en kral botunu:) Outletlerden kaptir getir birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Syn, 22 Ekim 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Bot Bunnarın biraz daha yenisini düşün.. Bu botmu ya resmen spor ayakkabı. Karda yürünür mü bunlarla.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 klasık timber lar bende severim onları kücükken giyerdim :)bot olrak herkesde onlardan var zaten farklı bişeler bence dah ii..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya belki konu biraz kaycak ama timberland in orjinal olup olmadıını nası anlıcaz??? bi yardımm edinn[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 He karda yürümek amaçlı bişiyse değil bunnar hava atmak amaçlı :) Timberland bildiim kadarıyla su geçirmio ama öle kolpa flnda diil harbi harbi geçirmio.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bence timberland alma artık timberlandin modası geçti alacaksan daha farklı tarz birşeyler ara timberland fiyatına çok daha farklı daha güzel ve kimsede olmayan bir bot alabilirsin bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 lisedeyken 10 kişiden altsının ayağında bu botlardan görünce çok feci soğumuştum. hatta bazen dört kişi yan yana yürüyo dördününkide aynı renk. aman aman bari yanyana dolaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar