Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Çok feci kanlandı sabah kalktığımda böyleydi anlamadım allah allah[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 mikrop kapmış olabilir.benim de bir aralar çok kanlanıyodu gözüm,toza alerjisi varmış,mikrop kapmış,damla fln verdi doktor,geçti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 you have lens flare ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 aman diğerini de bürümesin cinet falan geçirme =P * geçmiş olsun[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bana 4 5 kere oldu bazıları 3 4 tanesı lens yuzunden oldu 1 tanesındede göz gribi olmusum nası becermissem hemen eczaneye git siprogut al damla sabah ogle aksam 2 damla[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bilgisayardanda olabilir.Arkımında özelliklee sol gözüne olmuştu.Hep sol gözemi oluyo acaba?[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 herhangi bir acı / ağrı varsa doktora görün. yoksa 5 güne kalmadan geçiyor[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 wow tarafından sabahladıgımda bendede oluyordu yatıp kalktıgımda 5-6 saat oyle kalıyordu sonra geciyordu:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 İsmin Bleeding açtığın başlığa uyuyor sebebi bu galiba.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 arkadaşım benım haftada bır gözum kanlanır 2sıde arkadaslarım ne oldu yıne olum fılan dıorlardı alıstılar artık uykusuzluktan olabılır bıde ekrana cok bakıorsan[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende lens var hiç çıkarmıyorum(ne kadar zekiyim di mi :D) gözüm hep kanlı hiç bişi olmuyoda vallahi rahat ol :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Senın gozunu Para bürümüş der gibi tobe tobe :P gecmıs olsun arkadasım[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bence bir doktora goster ciddi birseyi yoktur insallah geçmiş ossun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bende de sol gözümde oluyor. doktora gittim. manisa celal bayar ve dokuz eylül, bide özel bi göz hastanesine ama bana söyledikleri şu oldu. "hastalığının nedenini bilmiyoruz, tedavi yöntemini bilmiyoruz bu ilaçları acılarını dindirmek için veriyoruz zamanla geçer" şu anda hiçbişeyi yok ama bazen förtlüyo gene oluyo damlaları kullanıyorum geçiyor. :D garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar