Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trade Block

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sabah oyunu açtığımda bi uyarı ile karşı karşıya kaldım.
Your Trades Are Blocked.İnnden bişi alınmıo inne bişi koyulmuo.Merchant yapılmıo, trade atılmıo ne yapacam char şu an ölü gibi duruo?İD deki tüm charlar için aynısı geçerli.Bilen varsa bişi yazsın cvp bekliorum.
Mesaj tarihi:
89654 kez yazıldı az arama yapın[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 45k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
acaba başka yeni sistemler varmı[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor)
Mesaj tarihi:
ya sundries dupe yaptıysa[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor)
Mesaj tarihi:
gb ı sundries den aldın tamamda ya diğer itemlar? giydiğin armorlar veya ring ler veya weapon fln ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 45k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
tum hafta para kazanmak icin moradonda dolandim,ucuz itemlari aldim.haftasonu hepsini satarim diye dusunuyordum.
sabah oyuna girdim trade block olayini gordum.bunun ne kadar surecegine dair fikrinizi var mi?eger aldigim bir item dupe ise acilmayacak mi?
Mesaj tarihi:
bi süre sonra açılır ama bakın sitede dupe rapor yeri var dupe çıkan itemleri yazın oraya size malınızı veya paranızı veriyolar dupeciye ceza:D[signature][hline]nick:leonidas5
level:4*(ezzik)
clan:yok
server:xigenon
  • Yeni Oluştur...