leroy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu sabah oyunu açtığımda bi uyarı ile karşı karşıya kaldım. Your Trades Are Blocked.İnnden bişi alınmıo inne bişi koyulmuo.Merchant yapılmıo, trade atılmıo ne yapacam char şu an ölü gibi duruo?İD deki tüm charlar için aynısı geçerli.Bilen varsa bişi yazsın cvp bekliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 89654 kez yazıldı az arama yapın[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bitkisl hayat mode on[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 büyük ihtimal ya dupe yaptın ya dupe item aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Biff efendiyle geçen konuşmamaızda aynı id ye sahip 5 item bulunursa aynı acc da otomatik olarak server trade i blockluyor dedi.[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 acaba başka yeni sistemler varmı[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sundries den aldığım gbler dışında aynı olan item yoktu üstümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya sundries dupe yaptıysa[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 gb ı sundries den aldın tamamda ya diğer itemlar? giydiğin armorlar veya ring ler veya weapon fln ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 benim başımdada var aynı şey bugun oldu bakalım yazdım siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bi gelişme olduğunda buraya yazarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
molko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 tum hafta para kazanmak icin moradonda dolandim,ucuz itemlari aldim.haftasonu hepsini satarim diye dusunuyordum. sabah oyuna girdim trade block olayini gordum.bunun ne kadar surecegine dair fikrinizi var mi?eger aldigim bir item dupe ise acilmayacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bi süre sonra açılır ama bakın sitede dupe rapor yeri var dupe çıkan itemleri yazın oraya size malınızı veya paranızı veriyolar dupeciye ceza:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 trade hala block :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar