Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Makına baya bi tozlanmıştı dedim temizleyim adam gibi Dım dızlak ettik ne var ne yok temizlemek için ilk başta ekran kartı yere düştü ve 1mm boyutunda ram a ait bir diyot koptu gitti 1 saat aradıktan sonra buldum lehimledim neyse topladık makınayı bastık power a pofff board dan bi ışık ve bi duman gitti yine bi diyot. Bu diyotta wifi kontrolerın ama ne şanssa boardda ekran kartıda hiç bir sorun vermeden çalışmakta. Nedir ya bu saatte başıma gelenler :) Board : Asus 94 800x deluxe wifi edition Vga : asus 9570[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 eheueah şekle bak patlayan ana kart çalışıyor yani şu an[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 çalışabilir ki her parçası direk etki etmez yani işleyişe.. ama illa sapıtacagı durumlar olacaktır yani kartlar aslında uçmuş tamiri astarını geçer onlarda kullanılan parçaların dengini bulmak epey zor orijinal takmak lazım onuda vermezler dükkanlardada bulunmaz :) neyse geçmiş olsun[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya ekran kartını hallettim diyodu takmadan ve taktıktan sora ölçtüm çalışıyo ,ama board a bakmadı bakmakta istemiyorum valla türk işi olsun fazla takmışlar diyelim yanlız makına ciddi rahatladı cpu 2.8 den 3.07 ye overclock lu ve 28 dere mb ise 31 drecede [Bu mesaj Ragnar tarafından 23 Ekim 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar