Rahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: forgiver, 22 Ekim 2005 17:37 tarihinde demiş ki: walla ben ülker ürünlerini alırken kimse namaz kılımuyusun diye sormuyor liberal ekonomi içindeki liberal tüketiciler neden göz ardı ediliyor kıtlık mı varki tek bir markaya bağımlı kalsın tüketici bi sn devlet yasaklamıyor onun orda satışını falan, kantinci kendi işletmesinde satmak istemiyor. bu kadar basit? okula gelirken alırsın ülkerini bakkaldan olur biter.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 çok saçma ya namaz kılmıyo diye kim kimi işten çıkarmış gözünle gördün mü ? ordan burdan duyduklarının burda anlatma benim ülkerde çalışan tanıdıklarım var ve böyle şeyi ilk defa senden duydum saçmalık bu iyice. cozuttunuz ciddiyim.Bi tarafı kötülemek için üstüne bok atmayın olmadı ülkere şeriatçı diyin. yuh artık ya adamlar bu ülke için çalışıyo o kadar kaliteli mallar yapıyor ürünleri dünyanın birçok ülkesinde satılıyor ve Türkiyenin ismini gururla tanıtıyor. bize yararı varsa Dinci olsa nolur olmasa nolur!.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =)
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Rahan, 22 Ekim 2005 17:40 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 22 Ekim 2005 17:37 tarihinde demiş ki: walla ben ülker ürünlerini alırken kimse namaz kılımuyusun diye sormuyor liberal ekonomi içindeki liberal tüketiciler neden göz ardı ediliyor kıtlık mı varki tek bir markaya bağımlı kalsın tüketici bi sn devlet yasaklamıyor onun orda satışını falan, kantinci kendi işletmesinde satmak istemiyor. bu kadar basit? okula gelirken alırsın ülkerini bakkaldan olur biter. hayır liberal tüketici kazandı sonuçta bal elm ne yazmış en son müdür değişince ülker ürünleri satılmaya başlandı. yani benim bakkala gitmeme gerek kalmadı, kantinden alabilirim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
elm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konu baya saptı. Bakın ortada bir işletme var ülker satmıyor cünkü diğer ürünlerden daha çok kar ediyor.Bu durumdan sikayetçi olmayan bir kitle var ( ögrenciler ) dışardan biri geliyor ve onlarıda satcaksın diyor , diktatörlük bu =).Liberal ekonomiyi falan savunucam diyorsan müdürün yaptığına kızman lazım. Bunu anlatmamım tek sebebi de hükümetin kadrolaşmasıydı.Yoksa bende sevinirim ürün çeşitliği olsun , sonuçta isteyen istediğini alır ama bunlar gerçekleşirken amaç ürün çeşitliliği getirmek değil.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu arada devletin müdürü liberalmiş sonucuna ulaşıyoruz olayların irdelenmesi sonucunda.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: elm, 22 Ekim 2005 17:45 tarihinde demiş ki: Konu baya saptı. Bakın ortada bir işletme var ülker satmıyor cünkü diğer ürünlerden daha çok kar ediyor.Bu durumdan sikayetçi olmayan bir kitle var ( ögrenciler ) dışardan biri geliyor ve onlarıda satcaksın diyor , diktatörlük bu =).Liberal ekonomiyi falan savunucam diyorsan müdürün yaptığına kızman lazım. Bunu anlatmamım tek sebebi de hükümetin kadrolaşmasıydı.Yoksa bende sevinirim ürün çeşitliği olsun , sonuçta isteyen istediğini alır ama bunlar gerçekleşirken amaç ürün çeşitliliği getirmek değil. peki ülker ürünlerinin satılmasını istemesinde garip olan nedir adam belki ürün çeşitliğin müessesyi kara geçireceğini düşünmüştür. asıl garip olan tek çeşit marka satılmasını garipsemeyip, başka bir marka ürün daha gelince olayı garipsemektir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kısaca benim söylediğim, adamın evinin aranmasından, karga tulumba tutuklanmasına, tarihi eser kaçakçılığından, 25 mil$ lık ihaleye hep bi gariplik var. ha bu adam suçlu da olabilir ama pislik kokuyor.. bu kokuyu siz de alın iki dakika. said: forgiver, 22 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki: hayır liberal tüketici kazandı sonuçta bal elm ne yazmış en son müdür değişince ülker ürünleri satılmaya başlandı. yani benim bakkala gitmeme gerek kalmadı, kantinden alabilirim. hayır üzgünüm, kantinci istediği malı istediği yerden alma hakkını kaybetti. said: SoulCube, 22 Ekim 2005 17:43 tarihinde demiş ki: benim ülkerde çalışan tanıdıklarım var ve böyle şeyi ilk defa senden duydum saçmalık bu iyice. cozuttunuz ciddiyim.Bi tarafı kötülemek için üstüne bok atmayın olmadı ülkere şeriatçı diyin. şurda az bişi beni tanıyorsan sırf bok atmak için böyle bir şey demeyeceğimi bilirdin. bir ara bunu söyleyenden izin alıp ekşisözlüğe detaylıca yazarım. ama bana bok atıyor deme. :hrr:[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 benim ulastigim nokta aslinda cok acil belirtirsem ban yerim ama. Kibarca "forgiver" in art niyetli oldugunu anlamis olduk zaten basindan beri biliyorduk ama... Nerden savunmasini yapabilicekse ordan aliyor konuyu savunuyor. Yav ulkenin aydin dedigimiz kesimi Avukatlari hakimleri bu adam sucsuz diyor bunun olayi siyasi diyor. Sen hala yok. Bagimsiz yargi adami yargiliyor bu olayin akp ile ilgisi yok diyorsun. Sen ya anlama zorlugu yasiyorsun yada anlamak istemiyorsun. Su tartismadan ikisininde muhtemel oldugunu kanisina vardim ben. Ne yapiyorlar ekmeginizi yasaminizi akp mi sagliyor anlamadim bu kadar fanatiklik derecesinden savunma nerden geliyor anlamiyorum. Yani herkesin a dedigine sen utanmadan b diyorsun. sonrada satir aralarinda bunu hakli cikarmaya calisiyorsun..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
elm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Evet adamın amaçı kötü ama kullandığı araç kötü değildi ülker getirsin sorun o değil.Madem o cümlelerden birine takıldın diğerini ne diceksin kızlarla erkeklerin ortak etüd salonunu ayırması . Ve neyi savunuyorsun son 10 mesajında ben adamın dinci bir müdür olduğunu ve bu sebepten dolayı torpille oraya geldiğini söylüyorum .Eğer öyle değildir diyorsan sana bir sürü de örnek veririm o konuda.
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ayrica ulkerin dinci bir firma oldugunu herkes biliyorda sizmi bilmiyorsunuz? Ha bu ulker yemeyin anlaminami geliyor ben afiyetle yiyorum hepinizede tavsiye ederim cokda guzel cikolatalari..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Rahan, 22 Ekim 2005 17:51 tarihinde demiş ki: ama bana bok atıyor deme. :hrr: korkuttun beni :-P bok atmıyorsun tmm....[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) [Bu mesaj SoulCube tarafından 22 Ekim 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: gellidus, 22 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Ayrica ulkerin dinci bir firma oldugunu herkes biliyorda sizmi bilmiyorsunuz? Ha bu ulker yemeyin anlaminami geliyor ben afiyetle yiyorum hepinizede tavsiye ederim cokda guzel cikolatalari.. sahiplerinin müslüman olduğunu herkes biliyor dinci kelimesi yobaz manasına getirildiği için kullanılması art niyet taşıyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Beynini bile yikamis olabilirler yani bir insan bu kadar mantiksiz olabilirmi bilmiyordum olabilirmis demekki..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: SoulCube, 22 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki: korkuttun beni :-P bok atmıyorsun tmm.... yaa kork tabi :D (şerefsiz olayım ki bok atmıyorum, iddianın sahibinden izin alayım edeyim hepsini yazacam, ki o da bi zamanlar orda çalışan biri.)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: gellidus, 22 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki: benim ulastigim nokta aslinda cok acil belirtirsem ban yerim ama. Kibarca "forgiver" in art niyetli oldugunu anlamis olduk zaten basindan beri biliyorduk ama... Nerden savunmasini yapabilicekse ordan aliyor konuyu savunuyor. Yav ulkenin aydin dedigimiz kesimi Avukatlari hakimleri bu adam sucsuz diyor bunun olayi siyasi diyor. Sen hala yok. Bagimsiz yargi adami yargiliyor bu olayin akp ile ilgisi yok diyorsun. Sen ya anlama zorlugu yasiyorsun yada anlamak istemiyorsun. Su tartismadan ikisininde muhtemel oldugunu kanisina vardim ben. Ne yapiyorlar ekmeginizi yasaminizi akp mi sagliyor anlamadim bu kadar fanatiklik derecesinden savunma nerden geliyor anlamiyorum. Yani herkesin a dedigine sen utanmadan b diyorsun. sonrada satir aralarinda bunu hakli cikarmaya calisiyorsun.. ben art niyetli değilim, neyi düşünüyorsam onu yazıyorum. daha öncede dedim eğer yargı akp ya bağımlıysa bu kadar olayı tartışmanın ne manası var istediğini kolayca yaptırsın ama yaptırabiliyor mu? hiç sanmıyorum çünkü yargı bağımsız; hukuk bağlı olarak doğru olan kararı vermekle yükümlü yanlış ve doğrularıyla birlikte akp ve rte rulz dememim nedeni, sizin akp ve rte yobaz demenizdir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o zmn coca cola da israile yardım ediyor onu da dedikleri gibi içmeyelim Ariel deterjan falan da ariel şaronunmuş diyolar onu da kullanmayalım. mc donladsın sahibi hristiyan ama israile o da yardım ediyor.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =)
elm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Kimse ülker yemeyelim demedi soul o yüzden boş gördüm mesajını. Ülker , fem , yeni şafak gibi kuruluşları sadece kurucuları müslüman olan kuruluşlar olarak görmüyorum.Haksız olduğumuda sanmıyorum.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 evt coca cola içmeyelim, fanta içelim ups :) oda israilin di kaka içecekler, yobaz içecekler sizi, savaş yanlısı kan içeren içecekler hatta duydumki coca cola oruç tutanları, no more war diyenleri işten çıkartiyormuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 @Soul: tüketiciysen, ürün seçimi senin elinde kriterleri sen belirlersin. mesela önceden nike köle iş gücü kullandığı haberini doğrulamasından sonra iflasın eşiğine geldi. güzel mi? evet. bi daha hiç bi büyük şirket köle iş gücü kullanmayı düşünemez bile.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
elm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuşacak birşeyiniz olmadığı için galiba bizim yazdıklarımızdan tek tek konuyla ilgisi olmayan ama size konuyu geçiştirme imkanı verecek kelimeleri bulup onlar hakkında post atıyorsunuz . Kimseye birşey getirmez bu.Bi fikrin varsa onu savun yoksa sus.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: elm, 22 Ekim 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Kimse ülker yemeyelim demedi soul o yüzden boş gördüm mesajını. Ülker , fem , yeni şafak gibi kuruluşları sadece kurucuları müslüman olan kuruluşlar olarak görmüyorum.Haksız olduğumuda sanmıyorum. bir de senin benim gibi insan kurucuları, onu görmeyi unutmuşsun.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Cok ozur diliyorum senden Haklisin.Bu ulker mallarinin kantine gelmesi Liberal ekonominin gereksinimi. Yoksa AKP nin kadrolasmasiyla alakasi yok zaten suandaki hukumetimizin Turkiyenin basina gelen en iyi sey son 100 yilin dunyadaki en saydam hukumeti her yaptiklari ortada yolsuzluklara savas actilar. Kendilerinin gecmisinde hicbir falsolari yok. Belediye baskaniyken yolsuzluk yapmadilar. Terroristlerin ellerini opmediler. Ataturke hakaret edip. Seriat yeminleri etmediler. Bunlarin hepsi yalan fotomontaj o kasetler.Ihaleleri ese dosta verdikleri kanitlanmadi Photoshop o belgeler. Muthis firma Ulker in ortagi olduklari ortaya ciktiktan sonra satmadilar hisselerini ne var bunda dediler arkasinda durdular. Cocuklarini Turkiyedeki diger cocuklar ile ayni statude yetistirdiler. Birilerinin verdigi para ile Amerikada okutmadilar. Laik Turkiye dediler ama Cocuklarinin basortusu cikmasin diye universiteye yolladi sonra cok yakin bir dostu! parasini karsiladi cocuklarini okuttu. Yolsuzluklari cikmadi. Galataport,, Yildiz parkina cami. Yeni Safak gazetesinden baska gazete okursan bugunde gorursun sit alani olan yere gokdelen izni veren. Buyuk Partinin buyuk belediye baskanini. Ozur diliorum Yasasin Recep Tayyip Erdogan ve Hukumeti umarim 100 yil basimizda kalirlar bizde ABD ile birlikte super guc olma yolunda son surat ilerleriz. Ben bu heriflerin musluman olduguna inanmiyorum. Muslumanliktan kazanc saglamaya calisan kisiler musluman degildir.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o zmn elm ve rahan benim demek istediğimi de anlamanızı istiyorum bende burda coca coalyı içmeyin falan anlamında demiyorum işte Analmadınız hala onlarında sahipleri böyle böyle diye biz bunları kötülemiyoruz veya satış yaptıkları yerdeneden satış yapıyolar demıyoruz. sahipleri ne olursa olsun.Ülker dinci olursa ve kimseye bi zararı yoksa varsın şeriatçı olsun farkmaz.kendine şeriatçıdır bu adam o zmn deriz.sonuçta kimsenin görüşünü etkilemez onun düşünceleri.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =)
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 off konudan kilometrelerce uzağa gittik ya du bakalm.. soul ürün seçim benim bireysel kararım, kimi istersem onu alırım. kararımı verirken kullandığım kriterler de benim elimde, neye göre istersem ona göre seçerim. sigortasız işçi çalıştıran vergi kaçıran şirketler ifşa edilsin onlardan da almam. bu bana kalmış bişi kimseyi zerre alakadar etmez?? hayır kimseye onu bunu alma demiyorum, ama istediğimi almama özgürlüğüme karışılmasını da istemiyorum. bi de lütfen rektöre geri dönebilir miyiz? [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 22 Ekim 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Su vakitten sonra sikiysa yapsinlar sorgusuz sualsiz infaz yapabilirlermi o adamlari 2 dakikada gokten alip yerin 7 kat altina sokarlarmi sokmazlarmi... Bu konusma benim icin bitmistir.. Zeytinyagi misali olmaya calisiyorsunuz ama bu anca burda ise yarar sokakta gercek hayatta iyice batirirlar sizi[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
Öne çıkan mesajlar