Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EuroVizyonda Oyluyoruz Arkadaşlar

Gothic

Öne çıkan mesajlar

10 yazıp 3002 yazıyoruz ve bu geceki eurovizyonda sertab erener e oy yolluyoruz yine ülkemizi birinci yapalım arkadaşlar
p.s daha oylama başlamadı[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor)

[Bu mesaj Gothic tarafından 22 Ekim 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gothic tarafından 22 Ekim 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gothic tarafından 22 Ekim 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
kaynak

Türkiye'den (TRT-1'den) yayını izleyerek oy kullanmak isteyenler, Sertab Erener'e de oy verebilecek

Bunun için televizyon başındakilerin yapması gereken tek sey, 22 Ekim gecesi, canlı yayında gong sesiyle başlayacak ve 90 dakika sürecek olan oylama anını beklemek ve cep telefonlarından seçtikleri şarkının sıra numarasını yazarak kısa mesajla 3002'ye yollamak.

Tüm GSM operatörlerinden yollanabilecek olan her bir kısa mesaj, faturalı hatlar için 5 SMS, faturasız hatlar içinse 10 kontör karşılığı ücretlendirilecek.

Yayın
22.10.2005 21:15 / TRT1
22.10.2005 22:00 / TRTTÜRK[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm evet orc-lord'unda yazdığı gibi sanırım 22:00 de başlayacak(ana programda bu saatte başlıyor)...
Bakalım şarkılar nasıl?En iyi 14 ilginç olacak...
Edit:Detaylı aççıklama bi üst post.Ben bunu yazana kadar açıklama gelmiş zaten...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...

[Bu mesaj Bungala tarafından 22 Ekim 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Bungala tarafından 22 Ekim 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok mesela ben soyle dıorum
Buyuk bır kesım C.Dion a werıcek oylarını (bence tabii)
Mesela bız baska ulkelere wersek nası olsa dıger watandaşlar Sertap'a werecek;Celiné bızden cok az puan alsa
(Cok buyuk sacmalık olur neyse umarım 1. oluruz)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

biri şu olayı etraflıca bana anlatabilir mi? bu ne eurovisyon u? ayrıca herkes kendi ülkesine oy atabiliyors ne anlamı kalacak bu işin?[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur,
Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur
Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun,
Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun!
Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya;
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...