cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bİ GECE 3 ksopçuparty aypıyorum ban yediler ama sonra 3 gun sonra banları açıldı bu nasıl iş yaw benim 1milyarlık itemleri gitti ban yuzunden arkdaş vermıştım cafedeyken o hayin arkdaşim skill bug yapmış banlatıı ve banım açılmadı :'( ama kosp yapanın 3gun sonra açıldı benim +7/15 chintinlerim ve iki tane +7dragoun hammerim giitti böyle haksızlık olmaz[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 premium warsa acilir..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nartanem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 benim de beramusta lwl 60 warrior charım gitti nasıl oldu bilmiyorum. lwl 4 olarak geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 iii attın yada yanlış biliosun +7/12 olur +8/15 olur[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 vay be...[Bu mesaj Destruction tarafından 23 Ekim 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Necro, 23 Ekim 2005 00:18 tarihinde demiş ki: iii attın yada yanlış biliosun +7/12 olur +8/15 olur idare et maci =)[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 :D yanlış yazdım parodn yaw şaşırdım beni kasıcak human varmı ? 22iwi yada 60+ priest yada wairor satan huamn yada orc fark yapmaz[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar