Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Gösterdiği İçin Onu Seçtim

Rush

Öne çıkan mesajlar

said:
Aradhell, 22 Ekim 2005 13:57 tarihinde demiş ki:

kim tecavüz eder buna ya =P

Ben ederim ama biraz bakım yapsın Manikür pedikür yapsın eleman az.Sonra anca şapkayla artık....[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak )
daha yeni başladım ezmeyin =)

[Bu mesaj SoulCube tarafından 22 Ekim 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

idam ne ya, adami kurtarmanin anlami yok. pipisini kesicen bunlarin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arc, 22 Ekim 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
evet abi bunu kadın yapıp devletin genellevlerde zorun görevli olarak çalıştırması lazım şöle bi 10-15 yıl. nası ceza?

cok iyi olur. tuylerim diken diken oldu allah o adamın belasını versin şerefsiz herif! öldürmek adamı anca kurtarır, işkence edilsin.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

İşin garip tarafı ise okul yönetiminin hiç şüphe duymadan öğrencilerini ona emanet etmesi.Ne kimlik sorma ne suratına bakma yok anlaşılan.Adamda direk "herşeye lanet olsun" bakışı varken ben ona hiçbirşeyimi emanet etmezdim.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...