tunch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 evet arakadaşlar yeni evren 30 ekimde açılıyor , başlamayı düşünen var mı?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 17. evren 1 haftadır açık ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
tunch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 giriş açık , oyun başlamadı benim bildiğim kadarıyla..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
tunch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: tunch, 11 Ekim 2005 17:46 tarihinde demiş ki: hmmss 30 eylül denmiş ben karıştırmışım , ama giiriş yapamıyorum orası ayrı.. [signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Baalzebul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Uyelik zaman zaman açılıyor. Belli aralıklarla takip etmek lazım. Ben o şekilde üye oldum. Şu an açık mesela. :)[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
loop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Uyelik kapalı gibi gözüküyorsa , herhangi uydurma bir isimle oyuna login olmayı deneyin, "böyle bir oyuncu yok yeni oyuncu oluşturmak " şeklindeki sayfa çıkar. Buradan üye olabilirsiniz. Ayrıca 17 de güçlü bir pati ittifağı var mı ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 15. evrende başlamıştım oyuna , şimdi en baştan 17. evrende başlamayı düşünmüyorum :) biraz daha ogreniyim şu oyunu. bi dahaki serverlara geçebilirim belki[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Revell Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yakında filo birleştirme, ortak depo gelcek[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 evet bende pati ittifağı olursa girmek isterim ben şimdi 3 arkadaşımla ilk 1000deyiz (biri hariç) Kendi ittifağımız var 3 kişilik oda 200 küsür değişiyo oynayanlar sölesinn.. Güçlü bi ittifağa ihtiyacım var yanımda oyun filo 2ncisi genel 4üncü ve 56ncıları var :(([signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L
Öne çıkan mesajlar