Karakans Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bilgisayar ile laptop arası ethernet kablosu ile ağ kurmak istiorum. ikisinede ev veya küçük iş yeri ağı kur dedim. kurulumu tamamladıktan sonra bilgisayardan laptop a bağlanıp dosyaları cekebiliyorum fakat laptoptan bilgisayara bağlanamıorum. bunun nedeni ne olabilir acaba ? bi tane hata verio : izin vermıo die. ıkısıde win xp pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylasim verdinmi 2. makinaya ?[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 evet verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Microsoft Ağları için dosya yazıcı paylaşımı kurulu olması lazım. Kuruludur zaten çalıştırı açıp makinaninadakiadi bu şekilde girmeyi dene birde. (Misal makinanın ağdaki adı asd asd gibi) Ekleme yapayım : çalışma grupları aynı olsun, birde cross kablomu kullanıyorsun? [signature][hline]swift,silent,deadly mercenary [Bu mesaj huntercik tarafından 22 Ekim 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar