SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kimbupislik hariç herkes dogruu ::D[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: SeSSiZCe, 19 Ekim 2005 09:31 tarihinde demiş ki: Kimbupislik hariç herkes dogruu ::D Aha hahha Beni Sec Beni Sec Ne OLuR :D[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ver +3 unugle seçiyimm Sende vardırr :)[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 GiriNce Gel vereyim moradon a Ok ?[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 +3 yasak Gm babamın ogluu karışmam :)[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 +3 var ucunda ben babamı kanrırımm GirDiM maradon ares 7 den gel verr :):)[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: SeSSiZCe, 19 Ekim 2005 11:38 tarihinde demiş ki: +3 yasak Gm babamın ogluu karışmam :) YaSakSa niye UpGrade Yapiliyo LoL Adam +3 e BasiLinCa YaKSin SisTEmi BöYLe YapSin BeN Ne YapiM MiLLeT Ne YapSiN ..[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FORCEE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konu sapmış(: neyi tartışıyonuz topiçin konusu degil[signature][hline]lvl 61 blad cyber scremM geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Aslında yasak degill sadecee az bulunuyo ve pahalıı hemen hemen hepsii dupee SeNdEKİ[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Tartışmıyoz tatlı tatlı sohbet ediyozz Ama konu saptıı aslında ben +3 bırakk gb yi görmed,iim :):)[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kim iyi kim kötü böyle olmaz^^ oylama yaparsın millet oyunu koyar. her çıkan aha bu iyi aha bu kötü derse olmaz yani.[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Adam zaten kendi görüşünü belli etmiş ne noobs lar var ya konuyu anlamadn SAZAN gibi atlıyorlar:D[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: SeSSiZCe, 19 Ekim 2005 11:42 tarihinde demiş ki: Aslında yasak degill sadecee az bulunuyo ve pahalıı hemen hemen hepsii dupee SeNdEKİ LOL[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 evet Pislik ezik oldugumu yüzüme vurma 61 ilk Ezigimm Aslında ben cyperden önce aresdeydimm KiMBuManYaK HaTIRLadın mı?[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 DEDigin Gibi Bendeki Unugue itemler LoL Unugue[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya işin şakası bu da musty sana bşi soracamm bu KiMBuPiSLiK İsMiNİ nerden buldunn nerden aklına geldii[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: SeSSiZCe, 19 Ekim 2005 11:55 tarihinde demiş ki: evet Pislik ezik oldugumu yüzüme vurma 61 ilk Ezigimm Aslında ben cyperden önce aresdeydimm KiMBuManYaK HaTIRLadın mı? EveT SaHTe NicK YapaRak iNSanlarDan ben buYum Bana para Ver Yarin VeririM Ben suyum bukadar parsa Ver Yarin kimBUpiSLik Charimla Vereyim gibi Seyler Ywazan Haa Birde KiMBUHATuN KimBuWarrioR KimBuPusT KiMBuDELi KiMBuADaM Aynisini YapiyoMusunuz ve Hepiniz Ayni YerdenSiniz NeySe Benden bukaDar Pk Pk Pk PK eawfsfsdfzgdfgg[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bana mu ismi kim aldıgını sen İİ biliyortsun arkadaşın alıdı bana senin arkadaşınn ben bu güğne kadar senin isminle para almadımm çünküü ben manyagı aldıgımda seni hiç görmedinn KENDİ ARKADAŞIN ALDI BANA[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Evt Kayserili Bi Arkadasima Bu oyunu Msn Araciligi ile ögretmistim ama Nerden Bilsin cocuk BVeni Sevdiginden Kimbu koydurmus Hepsine Neyse ... sfdsdf[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sEN ARKADAŞ seÇİMİMİNİ İİ YAPACAKTINNN[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Artık topiclere bakmadan içinde ne olduğunu tahmin edebiliyorum... Hakaretler iftiralar, iftira oladığını söyleyenler, bazılarına göre gerçekler. Son zamanlarda kavgayla bitmeyen bi topic göremez oldum! Patimiz elden gidiyor... :([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İşte ama gerçektenn var senin adnmı kullananlarr ama biim cafemizdenn asla yapmaz larr arkadaşın bunu yaptırmazzz[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Burda kavga yokk kardeşş aslaa kavagdan hiç hoşlamnmam bu bi sohbett Öyle degilmi pislik[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya arkadaşlar eş dost demeden şu işi yapsanıza bende isterim buraya arkadaşımı fln yazmayı ama inandırıcı olmaz. inandırıcı olalım lütfen El-morad mage : Alchemycal_sorcerer vede MoiraineDamodred Warior: F9 diyorum başka yok bence Assasin : Assouned dikkatimi çekio Priest : Grid dikkatimi çekio Orc mage : Prisoner ve Lord_Mozart warior: tabiiki soulslayer assasin: NYchris (kosp kullanmıosa çok iyi) diğerlerinin çoğu kosp yada iyi oynayamıo Priest: Forrazzi ve Fluppy (bu adama uyuz oluyorum)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 92xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZCe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Aslında pislikk sen benim favorimdinn eskidenn ::) ilk pet magicanı senin üstünde goblinlerde gördügümüzde agmzımız uçukalııştıı ama eskidenn Şimdi lvl 60 aşası kayserili yokk[signature][hline]BUDA BİLEZİK OLSUN:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar