forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Beni seç beni seç! asdplasdlpah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 diez karus: priest: scarface (birakti), cok on planda olmasa bile islerini cok iyi yaptiklari icin blood'un cogu priesti.. warrior: kreg (hı), z4, wasabi. mage: pyro (fyro ekurisi ile super bi ekipti), vhall. rogue: 411, chusco, ve super sin: kalgeldi (bu yazdiklarimin banka hesabima nereden geldigi belirsiz para ile hic bir alakasi bulunmamaktadir :P) elmorad: priest: apprensiv.. (tam yazamadik ama olsun :D), yankees, starscream. warrior: rebelde20 (bombok bi herif ama lvl var), diewithmykiss. mage: livtyler, cricri, kamy rogue: tek ama tek marlboro. hem cok iyi bi insan hemde fena carpisiyor. prograssive var bide ama sirf lvl 70'den dolayi. digerleri koskoca bi yalan. strokes desen disardan en iyisi gorunuyor ama macro kullaniyordu. simdi adam gibi duramiyor bile (en son 1vs1 denedigimde 2 kere spike+thrust cekemeden townladi). diez_j vardi (ilk macroyu onda gordum cok uzun sure once) tarih oldu. daha bugun gordum dual +8 shard felan :)[signature][hline]Nick: Wakz (Blade Master) Lvl: 62 Clan: 8BALL Nation: Human Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 holy_sexy bence ezik human ve karus ların en iyi priest forrazi soul dan farkı yok :D[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLuEMeN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 PUAHAHA HOLY_SEXY Mİ EZİK SEN BU OYUNU BIRAK DOSTUM Bİ ARENA YAPSANIZA PUAHHA:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Çok Oluyoruz: Grry_Vivendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLuEMeN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 şok şok şok çok oluyormusuz puahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 komiklik olsun diye öle bişi açtım seni güldürdüysem ne mutlu canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben NYcris i mage die biliyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Vivendi favorimdir..... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLuEMeN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eywallah kardeş sende benim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 inşallah ben yokumdur :)[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :3xxxx LvL :61 Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGuKaNTuRKeY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Böyle bi topiç açmasaymışım keşke(: kimseyi kırmak istemezdim AeneisF sende varsın janum:) elmoradın gülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 SaoL canum :) Gurur duyarım[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :3x.xxx LvL :61 Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CommanD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Kanki beni yazmayı unutmuşun zuahah:P[signature][hline]žThe_Lakež Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Essie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Essie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 benide yazmamışınız ama ben küsüyormuyum pühü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeeLLyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ::JeLLy::'i unuttun ama neyse :P:P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Essie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 belliydi bu konunun patlıyacagı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Essie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 KİMBUPİSLİK HARİÇ HEPSİ DOGRU ONU SİL PLS::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Beni niye seçmediniz küstüm işte oynamıyom :)[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLuEMeN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sansansiyon diye buna derim ehuhehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ahanda diez EL MURAT :D warrior:Rebelde20,Oosjo_(oosjo bu forumdan ondan kıyaklı :) roque:HAKAN_53_tr,lazcan_bow,sahra,progrosive,diez,j mage;The_sTRom,slalom,n3m3sis priest:medusa_tr,4ikon,(ve positive priestleri KARUS (fazla bilgi yok ama ) warrior:kreg;wasabi,z4 roque;roquenler,411,_catastrope_(lol!:P) mage;pyro priest:zike[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( [Bu mesaj The_bulldog tarafından 18 Ekim 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj The_bulldog tarafından 18 Ekim 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FORCEE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ehuu:D[signature][hline]lvl 61 blad cyber scremM geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ha Bu arada Beyler beramusta infi hack yedi saglam magelerden bi tek ::vidi:: kaldı karuslarda bence Bide _playboy_ var ..[signature][hline]Name : :VusLat: Level :60 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : m00nStaR NP : 32k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar