Jabba Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 lol.. turk kral..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Hey gidi gunler be disimizi sıkıp dewam etseydık we lag prob. olmasaydı ii olurdu ben zewk almıstım.Ha bide muhb. cok geyıktı full pati muhb. donuodu Deimos'ta aauhau superdı ya[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 offf özledim ya ben orayi :( gelir kasarim valla eski muhabbet olsun yeterkii buffy :D salak salak yatırsın bizi :P sonra kızalım küsüpgitsin falan :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar