Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 From : Sent : Friday, October 21, 2005 9:10 PM To : [email protected] Subject : You Win! Knigt Online Permium Service You have won a 2 week premium service, to enter please click on the link above... http://knightonline.farvista.net Regards, Knight Online Team ©[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ne güzel yaw kazanmışsın işte 2 haftalık premium üyelik. HeHe :)[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 http://knightonline.farvista.net/reg.php ;) ha lamercik kardesler webzip ile indirmissiniz ama üstteki buttonlarin over'larini upload etmemissiniz =) onlari da düzeltin de tam olsun görüntü . Belki bir enayi cikar 15-20 lvl acc alirsiniz[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 =) Lamer'lik bu boyuta gelmis helal kardeslerime brawoo derim !!! ii yapmislar bu sefer :)[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ben bi tane daha görmüştüm. adres de knightonlinehizmetleri. com falandı herhal. Burada çalmak için gerekli her şeyi içeren bir form vardı. Doldurup yazarak onaylayınca tebrikler 200 k coin ve 500 k exp kazandınız diyordu. Çok matraktı. Kim bilir kaç kişiyi dolandırdılar.[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 :) lamerz team .. nere gidsem karsimdalar =) kurtulus yok bunlardan..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 :D birde knightonlineworld.com sitesinin aynısını yapan adamlar var.hele bazı tipler var(maradonda hep görürsünüz)2 haftalık kosp bedav die hep bağırıyolar.bi ara nasıl olcak die sordum sen bana id ve şifreni ver ben sana yükleyecem demişti :D[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: CaDoBaBa, 22 Ekim 2005 20:43 tarihinde demiş ki: :D birde knightonlineworld.com sitesinin aynısını yapan adamlar var.hele bazı tipler var(maradonda hep görürsünüz)2 haftalık kosp bedav die hep bağırıyolar.bi ara nasıl olcak die sordum sen bana id ve şifreni ver ben sana yükleyecem demişti :D id: sensalakmisin pass: alirsin deseydin :)[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ben daha güzel İd ve passwordler verdim ama buraya yazamam :D her seferinde yollardım.[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 :D:D go genne mike =)[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 :D:D[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar