Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 arkadaşlar o fallen angel denen canavr güçlümü ve o görev kaç kere yapıluyo tşkkürler[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 50+ lvl li biriini tek geçer desem? :D biz kısa sürede 3+55 mele 1 buffer 1 healer kesioduk :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 oda güzel[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 1 buffer 1 healer 1 de assasin yetio.. arkada 1 sin ilizyon bi priest de malice atsa daha ii oluo. biz kestik hep boş çıktı :/[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya lvl 60+ bi warrior bi healer keserrrrrr orduya gerek yok[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 6xxxx Server : B Clan: THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Oyundaki ismi en güzel npc bence ^^ Kesimi zordur lag e girersen yatarsın bence.[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya ben mage yim bu görevi nası yapacam ya :([signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bizde clanca girip bi seferde herkese yapmayı palnlıyoz[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: DioNea, 22 Ekim 2005 19:25 tarihinde demiş ki: bizde clanca girip bi seferde herkese yapmayı palnlıyoz clan pls :D[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 60 + bi meele solo keser pri ya bile gerek yok ama çok zor çıkıyor abbys blesing 3 saat apos dönsen zaten geliyor 10 mil xp kasmayın hiç vaktinize yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 60 + bi meele solo keser pri ya bile gerek yok ama çok zor çıkıyor abbys blesing 3 saat apos dönsen zaten geliyor 10 mil xp kasmayın hiç vaktinize yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: CaDoBaBa, 22 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki: said: DioNea, 22 Ekim 2005 19:25 tarihinde demiş ki: bizde clanca girip bi seferde herkese yapmayı palnlıyoz clan pls :D cypherdaysam gel[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar