DownTown Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Beramusun Kralı Tengri bakın [spo2=Kral][/spo] Aha kral denilen adam bu benim sorum şu elindekiler ne bunun bilen varmı :D ?[signature][hline]My history ;|Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
zestoretic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu adamla troll kasstıgımı bılırım ne gunlerdı bea adam kral oldu :D
dumi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 photo shop ??[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!!
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben pek ps lik bişey göremedim belkidse krala özel staff dır[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :(
Necro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 onlari bırakda ben orada judgement gördüm sanki?[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Banada photo shop gibi geldi xgenon da kral secildi böle bi elinde kılıc yoktu pelerinde beyaz deildi ? eger belli oldu ise orclarınki kim ?[signature][hline]Name : :VusLat: Level :60 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : m00nStaR NP : 37k
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 al işteee ya ne yalan sölücem adam kral gözümün önünde böyleydi vallahi billahi daha ne diyim ya aynen çektim koydum hemen bi bahane buluyonuz ztn[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 lan ne dupesi ne photoshopu hay a.q koymaz olaydım şu resmi ya her böyle resim koyan dupe çü photoshopçu diye suçlanırsa bilemicem artık nerden çıkarıyon böyle şeyleri anlamıyom[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Olabilir belkide orclarda kimse yok hala piyasada ?[signature][hline]Name : :VusLat: Level :60 Server : Beramus Specialty : Elemantal Lord Clan : m00nStaR NP : 37k
Necro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Skill bug. sen 60 değilmisin olm orada judgement ın ne işi var lam? taş çatlasa 61 olmuşssundur :S[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums
Necro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 + PS deil o kral pelerini beyaz olur her 2 elindede o item olur[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 skill bug la judgement konulduğunu ilk kez görüyom walla judgement in kodumu varmış ? :D yuh yani kastıktan açtık herhalde ne bug ından bahsediyon[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Necro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya de git nasıl kasıosun sen 60 olalı kaç gün oldu taş çatlasa 61 % 50 falan imkan yok olm prem. ile olmas de gett sen suss ben konusimm varmii yokmu onu söyle bana!!?! :D varmi yokmuu varmii yokmuu haykırr bana[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums
dumi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ahahah ps yazdım bi cıkan muhabbetlere bak :D[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!!
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bu adam nasil kral oldu... Ne CZ de ne savaslarda gözükmien bi adam... Allah bilir kac tane yeni acc acip kendine oy verdi gerci clanda 70 kisi hile ile hurda ile kralmi olunur... +8 Horn crossbow la dts lerde kosp kullandigini biliom bu nasil is...Neyse CZ ye gelsinde KRAL keselim biraz :) Kralida keserim kralinida :)[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 5xxxx Clan : THEONE
Skydancer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ßunda herhangi bir hile veya şifre yok Diez in Kralı da seçildi 411 onunda pelerini beyaz oldu gördüm beyaz olduğunu ama elindeki shardların rengi bi acayiplesmis ilginç...[signature][hline]Knight Offline
sadness Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: DeatH_TR, 21 Ekim 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Olabilir belkide orclarda kimse yok hala piyasada ? kunt oldu.[signature][hline]i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim..
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Karuslarinki Kunt oldu...Event yapmasini beklioz söyle bi kralligini görelim[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 5xxxx Clan : THEONE
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 eh inşallah görürüz artık cz de humanların kıralını :P bakalım kralı kesince np fark ediyomu?[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 6xxxx Server : B Clan: THEONE
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Etmiyor betada kral ı azmı yemiştim pff aklıma geldi tkrr gözlerim doldu ya :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums
IDeviL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Tengri gerceği - eagLes clanı daıldı nedeni benim kosp kullanarak lvl kasmamdı ve sadece kendimi düşünmemdi clanla ilgilenemedim ve ve baktım clanda kapalıdan bi isyan cıkıyo bende arkadaşlara ben lvl kasıyorum arkadaşlar clanla ilgilenmiyorum cıkan cıkabilir dedim neyse cıkan cıktı ve sonunda clanınm 5 den düşünce bende bozdum ve cıkan arkadaşları 1 kaç aklıo kücük arkadaş bi yerlerden ne alaka anlamadım sponsor bulduk gibi clanımız güclü olacak ban yemiceksiniz gm tanıdığım var gibi sözlerle kandırıp osmanlı clanına kattı kandırmakda demiyim gidenler oraya gitti normaldir. bi üst sıraya gecmek için elinden geleni hatta parayla +8 scrol almakdan tutun dupeleyip +8 e basma tekniklerinden warlady beramus da cz ye aşina olanların bildiği bi np transfercisi charı clana alabilecek kadar düştü. Bu charda bonyoj_xul denen arkadaşın ha ondaki np lerinde hepsini transfer olduğunu sölemeden gecmiyim bir zamanlar benim clanımın rankini artrırmış olsalarda . kaynak (all xul) Tengri denen şahsa gelince IDeviLin ban yeme sebebi bile yokken bana büyük görünmke için seni nasıl banlattım diyip clanıyla harpy macro partiyken benim macro partime gelip slotu almaya kalkarken clanındaki arkadaşlarımı partime dahil ettiğim halde np düşmesin diye o memberlerini clandan atmaya korkan ve sağda solda milete senin cafeni bombalağtacam diyip ülkücülüğü bu oyunlarına adet eden aciz şerefsiz bi kraldır. tengrinin neden beni sevmediği konusuna gelince clandan bosa gitmediği için atmıştım ne bilek :D kral olacak neyse eşşeğe altın nal versen eşşek gene eşşektir
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 diğer krallığa adaylığını koyanlar oylasın banlatın bildiğim kadarıyla yapabiliyorlar böyle...[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 6xxxx Server : B Clan: THEONE
IDeviL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 darkling hastayım sana :D 1 kere versene bu forumda böle olacan cıvık olunca herkes seviyo :D ağır olunca ezilme psikolojisi altında ezilip saldırıolar adamla hemen :D bu arada banlatacak bi durum yok atı alan üsküdara kral oldu ee artık harpylerde macro kullanamaz en cok güldüğüm şeylerden biride atros neden bi velet savaş kaptanı oluyo ve bu velet daha 3 gün önceye kadar kospdan np nin a.s biriyken bugün yukardan kosp kullananları banlayın diyo + onu bırakın bu adam savaşa eziq diğer kospcusuyla girip atrosa parti atıp ordan np kasıyo ee banlanma korkusu sardı tabe şimdi bunu okusa yok öle bişe der burak_tr var mesela adam aslan gibi kosp la np kasıyo ve hiçde yok kullanmıyom demiyo kospa asla karşı değilim cünkü ben kospla lvl atladım ama charın başında durmadan mana sını okunu vermeden onu bile başaramassınız neyse varmı beramus hakkında merak edilen orcları sormayın onlar aşmış artık ne diyim orc kralı kunt a sorsan pro upgrader hitme o lvller i harpy partilerinde aldı ee adamlar sabırlı kunt risk1 dupeyle alakaları yok ama acid pot parasını buluyolar aman a. ..k bu serverin erkek gibi söleyim devil +8 shell set giyiyodu ama dupe değildi +8 shardlarımı moradondan aldım iron neck im vardı taa lvl 55 ken sq düşmüştü iron neck+1 yaptılar dupecilere verdim ve o iron neck başıma ban olarak geri döndü içimi yakan 65 olduğum gün olması orclar için sölüyom yakında o dupeler silinirse söleyim cz towndan cıkamasınız cünkü humanların hepsi coktan 65 üstü oldu ama macroyla ama kasarak uniq farkları lvl i kapatıyo dupeler silince ne yapacaksınız ?
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 pelerindeki türk bayarığı olması çok güzel ya. artık herkez kabul eder heralde türklerin ezici üstünlüğünü^^ ve genondada Aybars_tr die biri deçilmiş.. türkler eziyor yani :)[signature][hline] Jayna
ReDragooN Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 abi cocugun hakkını yemeyin kunt unda elinde wardı onlardan walla bide ben blsem ne oldugunu ama gorguyom onla bana bi spike wursa nolur acaba :D[signature][hline]Name:ReDragooN LvL :61 Nation:Karus Job:Shadow Vain Clan:Stolen_Life NP:Kardeşim yazmıyom np yi Cunku hergeçen gun artıyo:D
Öne çıkan mesajlar