Siamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Biz bi stüdyo yapmayı planlıyoruz [kendimiz için] 12m2 alanımız var buraya sağlam bi izolasyon kaça patlar? Akustik tasarımı yapanlar varmı? Varsa nası kaça yapıolar? 12m2 alanda bi davul bide gitar olucak akustik karmaşa olurmu?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 valla bize en az 6 milyar diye fiyat biçmişlerdi sanmıyorum daha az olucağını[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Yuh ya =([signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yumurta kabı rullzz bi işe yaramıyor ama güzel gözüküyor =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Lopeth, 09 Ekim 2005 17:19 tarihinde demiş ki: yumurta kabı rullzz bi işe yaramıyor ama güzel gözüküyor =) azıcık yarıyor canım :D[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bizim 70 m2 ye 14 milyar dediler en son...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 oohhhşşş abi nedir bu fiyatlar. 70m2 14milyar ise 12m2 fazla bişi tutmaz ya heralde en fazla 2milyar ama gene çok :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ya 2 milyar olsun tamam diyim sonuçta akustik falan herşey tam oluyo.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tabi abi değer bence akustik fln olmadan kaça patlar acaba :)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 baya bi zamanımızı aldı ama sonuçta değdi.gerçekten işe yaradı.yankıyı aldı.ilk başta biz sünger falan gibi daha az zahmetli şeyleri düşündüydük. bi de Lopeth'in annesi kadife perde göndermiş sağolsun,,onu odadaki tek pencerenin önüne bi astık,abo sesi direk içerde tutuyo.ağır bişey.bu gibi öğelerle de yalıtım sağlayabilirsiniz. diğer bi olay da halı.Aslında halı %40 yankıyı önleme yetisine sahip.onu da söyliyim.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ahaha çok şeker olmuş :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 izocam foamboard'lar ile 12m2 alanın yalıtımını yaklaşık 750 YTL ye yapabilirsiniz. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Öz Portnoy babs, senin 2600$ dolarlık bu muydu? hihat iron cobra galiba? pedallardamı? o stereo isolated kulaklık kaç para?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 vay über.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yalıtımı nereye yaptığınıza bağlı. apartman dairesine yapıyorsanız en az 4-5 milyarı gözden çıkarmanız gerekli. misal ben annanemin müstakil 2 katlı evinin alt katını stüdyo olarak değerlendirdim. yalıtım masrafı 0 ytl :D arada bir komşular biraz "yine başladı bu çocuk" diyorlar ama olsun :D[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 böyle kuytu , yeraltı bi mekan lazım. apartmanların kapıcı daireleri filan ideal.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Mum_Chamber, 10 Ekim 2005 17:19 tarihinde demiş ki: yalıtımı nereye yaptığınıza bağlı. apartman dairesine yapıyorsanız en az 4-5 milyarı gözden çıkarmanız gerekli. misal ben annanemin müstakil 2 katlı evinin alt katını stüdyo olarak değerlendirdim. yalıtım masrafı 0 ytl :D Bizde işte müstakil 3 katlı evin ya çatı katına yada 2. kattaki bi odasına yapıcaz. Malzemeleri kendimiz alabiliriz ama nası akustik yapılır vs onu bilmioz.. arada bir komşular biraz "yine başladı bu çocuk" diyorlar ama olsun :D [signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Oda içinde oda muabbeti var en sağlam. Karşılayabilirseniz bi bakmanızı öneririm. Bunun dışında yalıtım malzemeleri arasında süngerde var evet ama düz sünger değil şekil şekil sünger makul olanı. Nekadar çok kıvrım ve girinti çıkıntı, sesi okadar hapsetme / yoketme. Dikkat ederseniz bazı sinemaların duvarlarıda böyledir.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Hmm.. oda içinde oda olayı nedir? BU arada düzeltme yapıyorum yukardaki msg ın tümü alıntı deil bu parça bana ait: Bizde işte müstakil 3 katlı evin ya çatı katına yada 2. kattaki bi odasına yapıcaz. Malzemeleri kendimiz alabiliriz ama nası akustik yapılır vs onu bilmioz..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya böle bauhaus bilmemne yerlerde satılıomuş babam söledi bana ne kadar doru bilmem yumurat kutusu şeklinde süngerler onun altına bi kat bişi yaparız duvarlarada onlardan yaparız emer zaten, yere de halı koyarız sesi emsin reverb yapmasın yeter zaten büyük ihtimalle.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bauhausa gidip polpan sert köpük alıyorsun inşaat bölümünden 125 x 60 x 2 = 4.50 YTL 125 x 60 x 2.5 = 5.69 YTL 125 x 60 x 3 = 6.75 YTL x x = (lol)[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Siamon, 10 Ekim 2005 16:57 tarihinde demiş ki: Öz Portnoy babs, senin 2600$ dolarlık bu muydu? hihat iron cobra galiba? pedallardamı? o stereo isolated kulaklık kaç para? bi kere daha ve daha anlaşılır biçimde sorarsan yanıtlarım[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ya diyorumki.. o resimdeki davul 2600$ olan mı? O resimdeki davulun hihat hardware ı ne marka iron cobra mı? Pedallar iron cobramı?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kit komple 2600 dolar değil yeğtele.hardware tama.(IC değil normal Tama) pedalsa Maxtone DP-2011TW. tekrar sormamın nedeni bunun kulaklıkla ne alakası var onu anlamadım.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.[Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 11 Ekim 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Abi iron cobra alsana yanına yakışır..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar