Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TAMA Marka Davul alıcam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşım ne kastınız var Tama'ya :horace: kız gibi de ekipman yapıyolar.

ama Pearl'ün pedalları çok kral hakkaten.Yamaha'yı tanımıyorum ben.adamlar her işe el atıyolar(motosiklet,davul,jet-ski,org,gitar,elektronik eşya,hatta blokflüt.) ve adamların mantığı şu: o piyasadaki en kalite en kasıntı materyalle bir alet yapayım onu kar marjı en yüksek orandan satayım.Ben almam abi.Müzisyenin ihtiyacını karşılaması için bu işle kökten uğraşan,işi müzik olan bir marka isterim.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Mesaj tarihi:
e oha diyorum. yamaha neye elini attıysa çokda kaliteli yapmıştır. davulları da dunyada en çok kullanılan davullardır (dunyadaki çogu davul kaydı recording customla calınmıs). ayrıca fiyat performans oranı da çook yuksektir. aksam olayında yarmıştır. davulu harbi anlayanlar icin uretir bence o adamlar. tama dedigin amerikan işi abanmayı seven metalci dingillerin markası işte. ha portnoya laf etmiyorum burada. nitekim kendisi unlu olana kadar zaten mapexle anlaşmalıydı (bu unlu olma olayı falling into infinity albumu sonrasına denk gelir).

olası bir yamaha tama tartışması başlatmak istemesem de her ne kadar bu subjektif grouşlerimi paylaşmak istedim.
Mesaj tarihi:
görüşlerin tamamen subjektif.kesinlikle gerçek değil.
bak dikkat ettiysen Yamahaya kalitesiz demedim.aksine fazla kalite.yani altın çatal gibi bişey.işlevini alakadar etmeyen yerlere bile,fiyatını artırsın ihtişam katsın diye pahalı malzeme koyuyolar.kalite bölü fiyat oranına da nasıl yüksek dedin anlamadım.
mesela yamaha stage custom'u ele alalım.hardware'de gereksiz yerlerde karbon alaşım kullanılmış.ben şahsen inceledim.
bu karbon alaşımlı çelikler ne?uçak mı bu? asıl bence tam tersi.Tama teknik davul,yamaha ise metalci davuludur.bi de sahne davulu olarak da iyidir çünkü ihtişama önem verir.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Mesaj tarihi:
TAMA dünyanın en iyi davuludur. Çünkü bizim ilkokulda bi tama vardı çaldım orda ilk kez ve bu harbiden davul dedim.
TAMA bence rock için uygun bi davuldur ama starclassic maple serisi herşeye gider bence çok güzel tonları var.
Yamaha niye uygun gelmio bana hakiki portnoy un da dediği gibi yamaha herşeye el atıyo. TAMA ise davulda uzmanlaşmış.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Mesaj tarihi:
abi uzmanlaşmış ne demek ya. adamın bi milyon tane işçisi 8 milyon tane de makinası var arı mayalı silgiye kadar herşeyi uretebiliyo belki.

eklemek isterim tama kullanan bir tane cazcı bulamazsınız, yamaha kullanan metalci bulamadıgınız gibi (hadi bi kaçı yola gelmiş kullanıyordur eheh).

fiyat performans olayına gelince. tamanın hemen her modelinden ucuz raiden modeli taş bi urundur. yamaha stage custom ın fiyatları da bir swingstar yerine alınabilecek konumdadır.
Mesaj tarihi:
walla çok birikti ama tartışmaya katılmıcam. siz kafanıza bişiyi oturmuşunuz etrafa bakamıyosunuz. Yamaha rulz diyorum son olarak. (işte uçak gibi)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Mesaj tarihi:
300 350 ytl ye her turlu single pedalı alırsın ya. ben pedalda da yine yamaha veya pearl diyorum.

ayrıca zil+3 sehpa+5 parça davul stage customın 1100 usdye satıldıgını da ekliyorum.

amerikadan alırsan 650 usd ustelik YESS sistemi var. bu sistemde altoları da sehpaya koyuyorsun.
Mesaj tarihi:
O Zaman sen şuna ne dicen stage custom 2000dolarmış.. Ondan daha kaliteli TAMA Superstar + Ironcobra twin +hihat 1800 dolar..

@Punkstar birincisi: 350ytl e bence DW yada TAMA iron cobra al. DW alcaksan DW5000 iyidir..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Mesaj tarihi:
800 dolar farka gider zil alırsın twin pedal alırsın hihat sehpası alırsın (ne gerek varsa) cow bell alırsın alırsın da alırsın. ayrıca nasıl belirledin onun ondan daha kaliteli oldugunu onu da merak ediyorum. hadi star classic falan desen neyse de superstar ve stage custom yakın modeller.
Mesaj tarihi:
heheheh öyle bi komik oldu ki Siamon&Portnoy vs elvyn&punkstar gibi bişey oldu..

slider pek bişey akla yatkın bi tez sunmamış,kendi işlediği suçu biz işlemişiz gibi göstermiş.(bir noktaya takılma,başka şeyi görmeme suçu)"yamaha rullz" ne ki? ben tama rullz diyo muyum? yamahayla kıran kırana çekişiyolar.ama bana tama güzel,belki başkasına yamaha güzel.hiç yamaha rullz falan deme.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Mesaj tarihi:
Abi yamaha rulaz nedemek ya? :) Herkezin bi zevki vardır ona bakarsan DW ve Pearld de yeterince iyi markalardır herkez kendini nası rahat hissederse onda çalsın çünkü her markanın en iyi modelleri nerdeyse aynı para ve cidden çok iyi :) Ama ben Starclassic den vazgecmiyorum o ayrı :)
Mesaj tarihi:
Ya susun bi kere TAMA OWNZ and TAMA is th3 king ok3?

Şimdi ben neden tama istiyorum? DT'deki soundunu çok beğeniorum onun için o sounda yakın bişi elde etmek istiorum. Jazz ağırlıklı müzik zevkim olsaydı o zaman dinledim davullar yamaha olcaktı yamaha alcaktım bu kadar basit.. =)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

• Yeni Oluştur...