elvyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 boyle tek tek alıcaksan senkoptan yamaha al. rockstarlar da çok pahalı degil (1000 usd), tek tek satarlar mı bilmem ama aksamsız falan alırsan çok pahalıya gelmez. [Bu mesaj elvyn tarafından 14 Ekim 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Zaten ben kıvılcımdan alıcam 2 tane aynı setten satıyolar birleşince double bass oluyo. Tomları faln farklı seçip purple monster a benzer bi setup yapmayı düşünüorum ama iki tarafta floor tom olucak. Aksamsız satarlarmı bilmiorum set halinde çünkü diğer türlü satmıyoruz diolar. Power tower alim desem tek parçası 800ytl civarı para basmak lazım..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: RedallHoor, 14 Ekim 2005 12:56 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 11 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: TAMA alınmaz,hakedilir. Bir atamız demişkii.. Tama senin neyine Çalmayı Biliiinnn Dimi ama.. çalmayı bilmeyipte showroomda davul gördüm çok güzeldi diyip alan tipler var. Yazık acıyorum onlara..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Kesinlikle doğru.. ne adamlar tanıyorum adam gezmeye tozmaya gitmeyip köpek gibi çalışıp davul setupını oluşturmak için çabalıyor bütün bir yaz.. ama bazen görüyorumda yani.. babasıyla bir pazar günü alışverişine çıkan elemanlar çotanak diye basıp alıyorlar direk.. Ah ulan ahh varoş davulculara Allah sabır versin ne diyeyim...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Benim kendi arkadaşım vardı davul mağzasını gezerken almış davulu ve evine götürmüş. [arkadaş gitar çalıyo bu arada ......]
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o arkadaşa selam ilet,yolda görmiyim,uçarım.bir davulcu nasıl gidip te bass almıyorsa,(alıyorsa onun ayıbı)o da gitar çalarken gidip davul almayacak.herkes kendi enstrümanını çalacak.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bizim davulcu aldı bas. sonra daha pahalıya sattı. ayıbı ticari kazançla örttü. süper bir strateji dedim ben kendim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 çalmak amaçlı almadıysa ticaret zekası diyoruz biz ona.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
obacan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Arkadaslar davul alcaksınız iyi güzelde :) Ne bu portnoy sevdası yani sırf bilginiz olsun diye sölüyorum Bırakın şu en son kullandığı kiti purple monster bile 40000$a yakın bi kit siz ucuz bişi sanıyosunuz bunu sanki :) Bak benim almak istediğim Starclassic 6 parca + costum snare :) Bide Starcast + power tower :) Bide Yaklasık bi 10 tane alchemy , paiste zil :D Yaklasık 8k$ Ki benim almak istediğim davul öle buyuk bişide diğil sizin dediğinizde 6463463 parca var :D
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sen ne diyon arkadaşım purple monster da kaç tom kaç zil kaç bilmemne var ne 4000 doları kaç 4000 dolar?[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ya ne 40k doları o kadar edemezki toplasan kaç tane kick var 2 kaç tom var 6 octoban + 1 gong bass + 5 tom var. 1 tane custom snare var. power tower var. SABIAN ziller var var 20 tane vardır heralde ufak zil seti var 12 tanede o olsa 32 tane zil var bide arkada gong var. hadi bide kayıt ekipmanlarını ekle microfon mix table falan genede etmez o kadar.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Hakiki_Portnoy, 17 Ekim 2005 17:51 tarihinde demiş ki: o arkadaşa selam ilet,yolda görmiyim,uçarım.bir davulcu nasıl gidip te bass almıyorsa,(alıyorsa onun ayıbı)o da gitar çalarken gidip davul almayacak.herkes kendi enstrümanını çalacak. isteyen istedigini çalar abi. davulcugidip gitar alır gitar kursuna da yazılıyr basçı kendine ped de alır. hatta herkesin otekinin enstrumanından anlaması bir gruba olabilecek en iyi şeylerdendir. herkes birbirini daha iyi anlar.
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gidip de bir karambol anında o enstrümandan almaz ama hiç anlamadığı halde.sırf hava olsun diye.ama hakkaten başkoyarsa,kursunu alır ondan sonra alır.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
arian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Abi bir enstürmanı çalan kişi diğer bir enstürmanı çalamaz mı? kişinin bir tane ana enstürmanı vardır. belki daha sonra 10 tane yan enstürmanı çalabilir. yani onun için 'elvyn' dediği çok doğru. parası olan alır. zengin olan.artislik yapan,... herkesin yaptığı kendisini ilgililendirir.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 doğru.parası olan alır.kime ne.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ya kavramları karıştırıyosunuz bi adam vardır parası vardır davul alır koyar bi kenara 10 sene durur öle. Sora gider bide gitar ve saksafon aldıktan sonra violin alır o da yetmez buz çağından kalan tahtayla yapılmış keman alır bi kaç milyon dolara [abarttım] sora onlarıda koyar ilgisi vardır müziğe durur öle koleksyion yapar. Ötekisi vardır maymun iştahlıdır her bi moktan alır ama başlamaz çalışmaz istek duymaz hiçbirine. Ötekisi vardır gitar ve davuluda eşit olarak yürütmüştür hepsinden anlıyodur o alır ona eyvallah.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 oyle bi hıyar tanıyorum. piyano almış davul almış kenara atmış bas gitar istiyor; bize geldi diyor ne alayım, nasıl bişey istiyosun dedik diyor ki iyi bişey olsun. dedik bu kadar bu kadara da var ne kadar iyi olsun. gelen cevap ya iyi olsun da babam verir parasını zaten. boylelerinin agzına vurucaksın, akıllanmaz başka turlu.
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 benim dediğim de böyle kişilerdi işte.o parayı daha iyi ve mantıklı değerlendirip de bir enstrümanda uzmanlaşsa,bu geleceğe yatırımdır resmen.okuma a.k. zaten okuyacağın yok madem,bari zanaat öğren.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya bugün gittim tünele çift kick alamıcam.. Adama sordum superstar 10 12 14 - 22"kick + ironcobra twin + iron hihat ne kadara gelir dedim 1800 dolar dedi. Swingstar olursa 1500müş. O kadar farka değermi acaba? @Hakiki Portnoy: bi insan istedi kadar enstrümanda uzmanlaşabilir yetenek ve istek varsa.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
obacan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi çift kick demek iki tane kick davulu demek ayırca abisi öle çok bişide sormamısın :)
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 swingstar alma superstar varsa.a.k. superstar'ı ben aldığımdan sonra çıkmasaydı ben o farkı seve seve öderdim.çift kick alma sittiret.piyasayı biraz gezersen anlarsın çift kick'in çok büyük bi lüks olduğunu.ayrıca çift kick in manası,ikisini farklı tune edip enteresan eksperimental ritmler atmak.triple larda falan değişik atraksyonlar falan yapıyolar.sen 5-6 yıldır çalmıyosan senin için twin pedaldan farkı olmayacaktır tahminimce.ilk davulda alııncak bişe değil hakkaten.ama gene de çok istiyosan sen bilirsin.para senin :) @kendim evet isteyen alır karışamam.ben de mandolin çalıoyorum aslında aynı zamanda.bi de blokflüt.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hmm.. ironcobra twin hissi verirmi acaba? şu anki 2. el yamaha pedalımda sol pedal baya bi farkedio da pedalda bozuk biraz çünkü aksamları eski pas tutmuş falan..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 tama mama almayın abi, pearl veya yamaha her türlü en iyisidir.
Slider Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 walla elvyn sana katılıyorum. benimde tama ya karşı bi gıcıklığım var. Yamaha'da çok iyi pearld'de. Ben pearl'ün twinini almayı çok istiyodum ama hiç bi yerde bulamadım P2002C yi pedal süper bişi ben direk onu tavsiye ediyorum. Şuan bende Yamaha 9310 flying dragon var ondanda çok memnunum. Harbi kalite pedal.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ulan allahsızlar alıyosunuz nereye koyuyosunuz bunları. yeter be
Öne çıkan mesajlar