pogodi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 +1[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin... anılanılanılanılanılanılanılanıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: SoulCube, 22 Ekim 2005 03:50 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun kızlar neden şişman erkekleri sevmiyoki anlamam madem sadece seviyon başka bişey yapmıyon dolaşıyon falan şişman erkeğinde gezme yeteneği veya koluna takma yeteneği sevme yeteneği var. +1 de sorun kilo değil zaten yapım kilolu gostermiyodu kilo verince iyi oldu neyse konu bu değil =) koluna takıp gezdirme de ayrı bi güzel olmuş =P said: arenda_duwcal, 22 Ekim 2005 12:27 tarihinde demiş ki: kızların hepsi sadist değil!! :hrr: said: pogodi, 22 Ekim 2005 12:29 tarihinde demiş ki: +1 hepsi sadist demedim zaten arada erkek gibileri de çıkıyo bazen =) neyse bugün mutluyum baya samimiydik dersane de =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: laverda, 21 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: said: fede, 21 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: size perhiz yazayım ben; - kızlar sadece kızlardan uzak durun lütfen!! onlarsız da olmuyo o, onlarla da oluyo kurduğun cümle olayım :) onlarla da olmuyor, onlarsız da olmuyor demek istedin sen sanırım :D[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: SoulCube, 22 Ekim 2005 03:50 tarihinde demiş ki: şişman erkeğinde gezme yeteneği veya koluna takma yeteneği sevme yeteneği var. Bunlar olabilecekler Bunlar başka olabilecekler : -Başkaları bakıp bakıp ıyvv çok şişmaan der -Kız güzelse yanına yakışmazsın ( çünkü şişman adamın suratı şişmiş çirkinleşmitir ) -Bazı kızlar "fiziğe" de önem verir. Bazıları hem fiziğe hem kimyaya. Sadece kimyaya kimse önem vermez. -Şişman erkekle yatamazsın yataktan düşersin -Şişmanlık toplumda pek kabul edilmez kızlar tarafından -Şişman erkek çok yer -Şişmanlar şişmandır Siz siz olun şişman olmayın. Şişmansanız zayıflayın[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 çelişkide kaldım ya du baim fotom var mı [spo1=foto ( dikkat )] bir gece vakti ( 03 suları çekildi ) küçük çünkü msn den aldım orjinali kayıp =P he ayrıca 2 hafta onceki fotom makineyi bulursam yenisini çekerim belki =) * pil yoktu flaş çalışmıyordu mecburen aynadan çektim ışık olsun die =) [/spo][signature][hline] Loves are masturbating now.. [Bu mesaj Aradhell tarafından 22 Ekim 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Aradhell tarafından 22 Ekim 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Aradhell, 21 Ekim 2005 21:25 tarihinde demiş ki: 3 haftada tam 10 kilo verdim ve hızla vermeye devam ediyorum, ben ki aşık olmadan önce 105kg idim (1.88 boy) şuan 3 hafta oldu ve 95kg ye düştüm sonracııma bünyem gitti ne olsa hasta oluyorum şu an ki hastalıklarım; öksürük , bogaz agrısı , mide yanması-agrıması , sürekli üşüme veya terleme , şiddetli baş agrısı ve dönmesi. * Şu an midem bogazımdan çıkmak istiyor =) nedir bu ya ne iğrenç bişey kızların %99 u sadist! sadist!! [signature][hline]RunUo Manager lam olm 105 kiloyum diyosun utanmadan 10 kilo verdiğine sevin işte sevinnn !!! Geberrrr :) birazdaha ver fıstık gibin olucan :D [Bu mesaj Gigabyte tarafından 22 Ekim 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 =P[signature][hline] Loves are masturbating now.. [Bu mesaj Aradhell tarafından 22 Ekim 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bence o aşk hastalığıfalan değil. senin ciddi bi sağlık sornun olabilir gibigeliyor bana. Allah korusun.[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 mide falan geçti neyse ki yoksa durum vahimdi, bugun biraz yemekte yedim oh be dersanede keyfim yerine geldi[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ahahah dedim ben ilk başta saldıraya geçicekler diye (: Bir de editlemesen tam yanmıştın lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yok mesajı atar atmaz aklıma geldi saldırı olacağı ekren davrandım =P[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar